Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Objavljeno: 20.03.2018. Autor: Fino.hr

Domaća uskršnja šunka

I ovih blagdana svi zainteresirani će moći kupiti i uživati u preukusnim domaćim šunkama od malih hrvatskih proizvođača spravljenih na potpuno prirodan način. Pripremiti ju kuhanu ili pečenu u kruhu, izbor je na Vama!

Već dugi niz godina surađujemo s malim proizvođačima suhomesnatih proizvoda koji njeguju tradiciju proizvodnje kakvu su održavali naši stari. Domaća sirovina s hrvatskih polja i otvorenih farmi, receptura bez korištenja  aditiva i konzervansa u proizvodnji, prirodno dimljenje, mali udio soli te pokoji fini začin garancija su proizvoda iznimnnih organoleptičkih svojstava.

Šunku je potrebno u obje varijante, bilo samo kuhanu ili pečenu u kruhu, prvo skuhati kako bi eventualni višak soli ostao u vodi. Ili kako bi se u narodu reklo ''prva voda se baca''. Kod pripreme šunke kuhanjem, ista se može još jednom skuhati ali znalci će reći da bi sočnost šunke onda mogla biti smanjena, pa se ostavlja na izbor samom konzumentu.

Mesnice Kramarić iz Sv. Ivana Zeline i njihova uskršnja šunka već su postali simbol odličnih domaćih proizvoda koji osvajaju trpeze diljem zemlje. Stjepan Kramarić i njegova poslovna filozofija oduvijek je bila jasna; domaća sirovina, svježina te prirodna proizvodnja. Vlado Ferbežar, jedan od najvećih registriranih proizvođača i uzgajivača crnih slavonskih svinja u Slavoniji i njegove prerađevine prepoznate su već i izvan naših granica a odnedavno nose i oznaku zemljopisnog porijekla.

Teško bi bilo izdvojiti favorita, no bez obzira na Vaš izbor, ukućani i gosti će zasigurno biti zadovoljni i tražiti još.

U slast!

Foto: Fino.hr
Komentari
Da biste mogli komentirati članke morate biti registrirani korisnik. Registriraj se ovdje.
 
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE




      Valuta


MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay