Ćevapi, šiš-ćevapi, pljeskavice, roštilj kobasice, carsko meso, vratina, ražnjići i još mnogo toga! Mišljenja smo da samo najkvalitetniji sastojci mogu dati finalni proizvod dostojan preukusnog roštilja. Naravno, ostaje još samo na grill majstoru da to sve sprovede u djelo.
Sve proizvode iz ponude spravljamo isključivo od mesa naših dobavljača, registriranih ekoloških gospodarstava diljem Lijepe naše. U procesu prerade koristimo samo domaće sastojke i to one koji su mahom proizvodi iz naše redovne ponude; baranjsku mljevenu papriku slatku ili ljutu, ninsku sitnu sol bez aditiva te ekološki češnjak u prahu te pokoju grančicu svježeg ružmarina ili režanj svježeg češnjaka.
Svinjetina a posebno carsko meso i vratina oduvijek su bili sastavni dio dobrog roštilja. Svinjsko meso koji primarno distribuiramo u paketima ali ono za roštilj je meso s gospodarstva Ferbežar, od svinja žive vage 120-140 kg, križanih pasmina i to od crne slavonske svinje, Durok te Yorkshire, idealnog omjera intramuskularne masnoće i mesa. Riječ je mesu iznimnog okusa i sočnosti. Ovakve križane pasmine, uzgajane na otvorenom daju proizvod vrhunske kvalitete uz dovoljno kvalitetne potkožne masnoće koje se pokazalo posebno ukusnim na roštilju.
Uz svinjsko meso svakako probajte i naše ukusne pljeskavice i ćevape koje spravljamo od telećeg i junećeg mesa. Posebno su ukusni proizvodi od mljevene teletine koja mesu daje izniman okus i prirodnu sočnost.
Uz standardnu ponudu svježe pripremljenih komada mesa za roštilj, grill majstorima savjetujemo i narudžbu naših mariniranih komada mesa. U procesu mariniranja koristimo biljno ulje, morsku sol, malo papra, mljevenu papriku, ružmarin i češnjak. Proizvodima ne dodajemo nikakve konzervanse i aditive.
Naravno, uz sve to dostava na adresu i u željeno vrijeme za područje grada Zagreba je osigurana.
U slast!
Komentari