Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Objavljeno: 13.03.2018. Autor: Fino.hr

Dostava jadranske ribe u Zagrebu

Poštovani kupci,

s ponosom najavljujemo kako smo s tvrtkom Labrako d.o.o. iz Zagreba ostvarili partnersku suradnju u vidu maloprodajne distribucije vrhunskih ribljih proizvoda Jadranskoga mora i šire. Riječ je o proizvodima zamrznutim korištenjem suvremene metode  zamrzavanja pri niskim temperaturama uz poseban naglasak na brzini prerade i skladištenju kako bi se sačuvala izvorna svježina.

Tako će se u našoj ponudi pronaći razni specijaliteti poput jadranskih kozica, lignji, škampi, hobotnice, oslića, cipli, srdela, orada i brancina te uvoznom divljem aljaškom lososu iz Kanade. Naša ponuda ribe će se mijenjati i nadopunjavati kako sezona izlova bude tekla. Posebno nas raduje činjenica što ćemo svim našim kupcima moći omogućiti da uživaju u raznim vrstama ribe i izvan njihove proizvodne sezone.

Riba obrađena i zamrznuta u što kraćem roku od ulova, uz korištenje modernih tehnologija proizvodnje i dugotrajnog skladištenja, bez aditiva i dodatnih konzervansa predstavlja ekvivalent onoj svježoj ribi a uz to kupcima štedi vrijeme i novac u traženju robe na lokalnim tržinicama i ribarnicama.

O zdravstvenoj dobrobiti proizvoda ribarstva u svakodnevnoj prehrani nije potrebno puno govoriti.

Stoga, naručite svoju košaricu već danas ili dogovorite s našim prodajnim agentima tjednu isporuku artikala koji su Vam od posebnog interesa. Dostava na kućnu adresu s našim specijaliziranim vozilima je osigurana. Za one koji preferiraju dolazak u naš dućan, sva riba dostupna na našoj internetskoj adresi moći će se kupiti i na našoj lokaciji.

Za sve dodatne informacije budite slobodni nam se obratiti na naš kontakt telefon ili e-mail. Cjelokupnu ponudu možete pogledati ovdje.Zahvaljujemo na povjerenju,

Foto: Fino.hr
Komentari
Da biste mogli komentirati članke morate biti registrirani korisnik. Registriraj se ovdje.
 
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta


MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay