Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Teleći spaghetti Bolognese
Iako se Spaghetti à la Bolognese najčešće priprema od mljevene juneće lopatice ili uz dodatak mljevenog svinjskog buta, naša varijanta rađena je isključivo od telećeg mesa. Teletina potječe iz naše ''mesnice'' gdje mljeveno meso proizvodimo od buta, lopatice i malo vratine. Teletina sa svojim masnim dijelovima, jelima daje iznimnu sočnost i poseban okus. Isprobajte, oduševiti ćete se!  Sastojci (za cca 4 osobe): ■ 2 srednje glavice luka ■ 1 režanj češnjaka ■ 2 manja korijena peršina s lišćem ■ 1 kg mljevene teletine ■ 2 veće mrkve ■ sol, papar ■ ...

Pommes frites od batata s umakom
Prije 2075 dana Batat u kulinarstvu ima široku primjenu, te se tako od njega mogu spremati mnoga jela, gotovo identična onima u kojima se upotrebljava obični...
Juhica od Hokaido tikve
Prije 2142 dana Bundeva ili tikva prava je vjesnica jesenskih dana i nezaobilazan motiv svih romantičnih jesenskih pejzaža. Vrlo je česti sastojak hrvatskih autohtonih jela. Odličan...
Mladenačka sreća
Prije 2202 dana U pripremi jela od bamije ne koristimo nikakve dodatke jelima i zaprške. Bamija je prirodni zgušnjivač i oplemenjivač jela. Suhu bamiju treba prethodno...
Krem juha od poriluka sa listom mlade zelene pšenice
Prije 2219 dana Organski uzgojeno lišće mlade pšenice sadrži preko 100 mikronutrijenata uzajamnog djelovanja koji pozitivno utječu na zdravlje i vitalnost. Bogat je izvor 16 vitamina, 90...
Lazanje od zagorskih mlinaca s mesom
Prije 2254 dana Riječ je o receptu za tradicionalne talijanske lazanje ali ovaj put od Zebrano zagorskih mlinaca s mesom, ili kako nam kolege kažu –...
 
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE




      Valuta


MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay