Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Wok s puretinom i povrćem
Jela spremljena u wok tavi uvijek oduševljavaju svojim mirisom i okusom. Tajna u pripremi je da se povrće kako bi ostalo hrskavo i fino pirja vrlo kratko na visokim temperaturama, tek toliko da bi malo omekšalo i izgubilo vodu i uz to zadržalo svoje privlačne prirodne boje. Zaobljene linije tave koje se šire prema vrhu, omogućavaju da se toplina ravnomjerno raspoređuje. Kod pirjanja, poklopac nije poželjno koristiti niti poklapati jelo u bilo kojem trenutku za  vrijeme termičke obrade.  Sastojci (za cca 4 osobe): * 1 poriluk srednje veličine * 2 veće mrkve * 2 srednja pastrnjaka...

Juhica od Hokaido tikve
Prije 1995 dana Bundeva ili tikva prava je vjesnica jesenskih dana i nezaobilazan motiv svih romantičnih jesenskih pejzaža. Vrlo je česti sastojak hrvatskih autohtonih jela. Odličan...
Mladenačka sreća
Prije 2055 dana U pripremi jela od bamije ne koristimo nikakve dodatke jelima i zaprške. Bamija je prirodni zgušnjivač i oplemenjivač jela. Suhu bamiju treba prethodno...
Krem juha od poriluka sa listom mlade zelene pšenice
Prije 2072 dana Organski uzgojeno lišće mlade pšenice sadrži preko 100 mikronutrijenata uzajamnog djelovanja koji pozitivno utječu na zdravlje i vitalnost. Bogat je izvor 16 vitamina, 90...
Lazanje od zagorskih mlinaca s mesom
Prije 2107 dana Riječ je o receptu za tradicionalne talijanske lazanje ali ovaj put od Zebrano zagorskih mlinaca s mesom, ili kako nam kolege kažu –...
Lazanje od zagorskih mlinaca s povrćem
Prije 2107 dana Riječ je o receptu za tradicionalne talijanske lazanje ali ovaj put od Zebrano zagorskih mlinaca s povrćem, ili kako kolege kažu –...
 
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE




      Valuta


MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay