Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Objavljeno: 13.06.2018. Autor: Fino.hr

Prirodno konzervirane domaće masline

Zelene ili crne, punjene, pečene - sve ih volimo! Police trgovina pune su ovih ukusnih plodova, no jesu li one uistinu prirodno konzervirane?

Osnivač tvrtke Olive naturale već se više od 30 godina bavi problemom konzerviranja maslina. Većina kupaca i ljubitelja ove iznimne delikatese bi na prvu pomislila da je taj problem davno riješen jer su supermarketi prepuni raznih staklenki ili limenki sa plodovima mediteranskog ‘’voća’’; zelenih, crnih, pečenih, punjenim sa raznim dodacima i sl. Ne postoji plata pršuta, šunke ili sira uz čašu dobrog vina na kojoj se neće naći kvalitetne masline.

Masline se konzerviraju još od antičkih vremena i trgovanje njima se odvijalo i puno stoljeća prije rođenja Krista.

No, sve do današnjeg dana konzerviranje istih vršilo se proizvodima koji za posljedicu imaju preagresivno djelovanje na većinu svih prirodnih i korisnih nutritivnih sastojaka njezina ploda. Drugim riječima, skoro sve konzervirane masline dostupne na svjetskom tržištu, u sebi ne sadrže maslinovo ulje.

U tvrtki Olive naturale su to prepoznali te se tako danas mogu pohvaliti da se njihove domaće masline konzerviraju bez upotrebe sode, konzervansa i aditiva. Prirodna baza za konzerviranje masline je jabučni ocat.

Prvi dojmovi kod konzumacija ovih maslina su to da su plodovi vrlo svježi, hrskavi, sočni, punog okusa koji je nakon ovakog neagresivnog procesa pripreme vrlo primamljiv i lagan. Svi prirodni nutritivni sastojci i maslinovo ulje se zadržavaju u maslinama. Moguće ih je jesti rano ujutro prije prvog obroka ili kao lagana zakuska navečer bez ikakvih neželjenih posljedica ili nuspojava.

Navedene masline možete potražiti i redovnoj ponudi naše trgovine. Probajte i Vi ovu jedinstvenu deliciju i uvrstite je u svoj stalni jelovnik!

Foto: Olive naturale j.d.o.o.
Komentari
Da biste mogli komentirati članke morate biti registrirani korisnik. Registriraj se ovdje.
 
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta


MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay