Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Objavljeno: 08.07.2018. Autor: Fino.hr

Usluga rasijecanja, tranširanja, obrade i pakiranja svježeg mesa

Naša Eko mesnica uz prodaju i distribuciju mesa iz ekološkog uzgoja nudi i uslugu profesionalne obrade i pakiranja svježeg mesa.

Naš tim mesara s više od 15 godina iskustva, u moderno opremljenom prostoru koji zadovoljava sve suvremene tehnološke i zakonske standarde vrši uslužnu obradu svježeg mesa. Trenutačno nudimo mogućnost obrade svinjetine, teletine i junetine. Uz standardno rasijecanje mesa, moguće je i mljevenje mesa te proizvodnja svježih kobasica, čevapa, pljeskavica i sličnih delikatesa u hladnoj preradi. Za potrebe proizvodnje koristimo i sastojke iz redovne ponude naše trgovine - prirodnu morsku sol, ekološki češnjak te domaću mljevenu ljutu i slatku papriku.

Meso se doprema u naš pogon u polovicama, gdje se onda potom prema željama klijenata obrađuje i pakira na odgovarajući način. Svo zaprimljeno meso mora imati svu prateću dokumentaciju iz klaonice koju propisuje veterinarska inspekcija. Prema potrebama klijenata savjetujemo i opciju dopreme životinja u klaonice u neposrednoj blizini Zagreba s kojima surađujemo dugi niz godina. Shodno tome, moguće je i dogovoreno prikupljanje svježih polovica s našim transportnim vozilima na navedenim lokacijama. Također, postoji i mogućnost osobnog dolaska i prijevoza živih životinja našim vozilom i osobljem koje posjeduje odobrenje za prijevoz izvan minimalno dopuštene udaljenosti u za to odgovarajućim registriranim prikolicama.

Za sve informacije obratite nam se naš kontakt telefon ili e-mail.

 

 

 

Foto: Fino.hr
Komentari
Da biste mogli komentirati članke morate biti registrirani korisnik. Registriraj se ovdje.
 
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta


MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay