Naš tim mesara s više od 15 godina iskustva, u moderno opremljenom prostoru koji zadovoljava sve suvremene tehnološke i zakonske standarde vrši uslužnu obradu svježeg mesa. Trenutačno nudimo mogućnost obrade svinjetine, teletine i junetine. Uz standardno rasijecanje mesa, moguće je i mljevenje mesa te proizvodnja svježih kobasica, čevapa, pljeskavica i sličnih delikatesa u hladnoj preradi. Za potrebe proizvodnje koristimo i sastojke iz redovne ponude naše trgovine - prirodnu morsku sol, ekološki češnjak te domaću mljevenu ljutu i slatku papriku.
Meso se doprema u naš pogon u polovicama, gdje se onda potom prema željama klijenata obrađuje i pakira na odgovarajući način. Svo zaprimljeno meso mora imati svu prateću dokumentaciju iz klaonice koju propisuje veterinarska inspekcija. Prema potrebama klijenata savjetujemo i opciju dopreme životinja u klaonice u neposrednoj blizini Zagreba s kojima surađujemo dugi niz godina. Shodno tome, moguće je i dogovoreno prikupljanje svježih polovica s našim transportnim vozilima na navedenim lokacijama. Također, postoji i mogućnost osobnog dolaska i prijevoza živih životinja našim vozilom i osobljem koje posjeduje odobrenje za prijevoz izvan minimalno dopuštene udaljenosti u za to odgovarajućim registriranim prikolicama.
Za sve informacije obratite nam se naš kontakt telefon ili e-mail.
Komentari