Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
45,00 Kn
    
Bučnica Nikl
Bučnica Nikl
Sastojci:   pšenično bijelo brašno tip 550, ulje, sol, kravlji sir, jaja , buča. Pakiranje sadrži 2 reda štrudle.
Pakiranje:  840 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na temperaturi od -18 °C i nižoj.
Najbolje upotrijebiti do:  09.12.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Prije pečenja proizvod nije potrebno odmrzavati. Položite štrudlu u namašćeni lim za pečenje te je pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 220 stupnjeva oko 30-35 minuta. Po želji se može premazati uljem (prije pečenja). Jednom odmrznuto se ne smije ponovno zamrzavati!
Proizvođač:
Adresa:  Rude 352, Samobor 10430
 
 
Povijest pekarnice Nikl započela je 1978. godine obiteljskim poslom koji su pokrenuli supružnici nakon povratka iz Njemačke, gdje su godinama sakupljali znanja i iskustvo rada u pekarstvu. U svojim počecima poslovanje je bilo bazirano na proizvodnji kruha i peciva koji su se distribuirali u maloprodajne trgovine te osnovne škole i vrtiće u Samoboru i okolici. Neprestana i rastuća potražnja za njihovim proizvodima bila je potvrda truda i kvalitete na kojoj su neprestano radili. To je rezultiralo otvaranjem prve vlastite maloprodaje, čime mala obiteljska trvrtka doživljava pravi procvat. Povećanje zaposlenika, ali i konstantno ulaganje u proizvodnju držeći se tradicionalnih načela pripreme uz minimalna količinu kvasca i aditiva uz dodatak vlastitog kiselog tijesta što kruhu daje posebnu kvalitetu i dugotrajnost. Takva filozofija poslovanja, zadržala se sve do danas. Naglasak na kvaliteti, a nikako ne na kvantiteti odnosno industrijskoj proizvodnji, čime svoje širenje planiraju kontrolirano jer je, kako sada, tako i u budućnosti, tradicija ipak glavni sastojak njihovih proizvoda, a upravo je to prednost koja ih razlikuje od ostalih.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay