Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
25,00 Kn
    




Čaj hibiskus i nar Gardenolo
Čaj hibiskus i nar Gardenolo
Sastojci:  cvijet hibiskusa* (43%), plod šipka* (34%), plod aronije* (13%), plod borovnice* (5%), prirodna aroma nara. *Iz kontroliranog ekološkog uzoja.
Pakiranje:  55 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do:  15.09.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Blago kiselkast, hibiskus odlično se slaže sa slatkim narom u šalici Gardenolo voćnog čaja, dajući ovom jedinstvenom blendu izrazitu crvenu boju koja pršti od zdravlja i energije. I hibiskus i nar iznimno su bogati vitaminom C, jačaju imunitet, djelotvorni su protiv visokog krvnog tlaka, te pomažu da se lakše opustite nakon napornog ranog dana, bilo u društvu prijatelja, ili sami u svom mirnom kutku. Neodoljiv okus mješavine voća u šalici Gardenolo voćnog čaja s hibiskusom i aromom nara najbolji je izbor za poslijepodnevno opuštanje. U dobrom društvu i desertnom užitku, Gardenolo čaj s hibiskusom i aromom nara doći će kao naručen. Inovativna filter vrećica s dvije komore u aroma omotaču, omogućuje puni okus voća organskih Gardenolo čajeva. S jedne strane, dvije komore olakšavaju da voda cirkulira optimalno oko čaja. To omogućuje puni okus čaja i aroma. S druge strane, tehnika sklapanja vrećice, eliminira upotrebu ljepila ili metala, koji bi inače negativno utjecali na okus gotovog čaja.
Proizvođač:
Adresa:  Petra Preradovića 183, Pitomača 33405
 
 
Tvrtka je osnovana 1990 god. sa sjedištem u Pitomači, Petra Preradovića 183, u sjevernom dijelu Hrvatske, između rijeke Drave na sjeveru i Bilogore na jugu, cca 120 km istočno od Zagreba, na magistralnoj cesti Zagreb-Osijek. Proizvodnjom i preradom ljekovitog bilja se bavi od 1996. god. Vizija Jan-Spider-a d.o.o. je biti najveći regionalni prerađivač visokokvalitetnog ljekovitog bilja kao sirovine za proizvođače prehrambenih i medicinskih čajeva, te proizvođače pripravaka na bazi ljekovitog bilja. Misija Jan-Spider-a d.o.o. je stvaranje novih vrijednosti prepoznatljivih na tržištu regije, unaprjeđujući zadovoljstvo djelatnika, poslovnih partnera i okruženja u kojem djeluje. Jan-Spider d.o.o. izgrađuje i održava dugoročne partnerske odnose sa svojim partnerima u cilju stvaranja kvalitetnih i konkurentnih proizvoda.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay