Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
25,00 Kn
    
Čaj kamilica, jasmin i matičnjak Gardenolo
Čaj kamilica, jasmin i matičnjak Gardenolo
Sastojci:  Cvijet kamilice* (45%), matičnjak* (40%), listići metvice* (10%), prirodna aroma jasmina. *Iz kontroliranog ekološkog uzoja.
Pakiranje:  24 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do:  01.06.2018.
Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Detaljnije o proizvodu:
Miris kamilice i jasmina donosi smirenje u šalici ovog jedinstvenog calming blenda. U kombinaciji s matičnjakom, naša organski uzgojena kamilica pružit će vam osjećaj prirodne mirnoće, a jedinstveni miris jasmina upotpunit će ovu umirujuću trilogiju za dubok i bezbrižan san. Matičnjak je snažan u borbi protiv stresa i nervoze, ali prijatelj mirnom snu. Ova biljka je dobro poznati prirodni lijek protiv nesanice, zahvaljujući svojim eteričnim uljima koja povoljno djeluju na stresom disbalansirani um. Opustite se i prepustite ovoj umirujućoj kombinaciji organskog bilja kako biste obnovili energiju za slijedeći dan. Pakiranje sadrži 20 filter vrećica.
Proizvođač:
Adresa:  Petra Preradovića 183, Pitomača 33405
 
 
Tvrtka je osnovana 1990 god. sa sjedištem u Pitomači, Petra Preradovića 183, u sjevernom dijelu Hrvatske, između rijeke Drave na sjeveru i Bilogore na jugu, cca 120 km istočno od Zagreba, na magistralnoj cesti Zagreb-Osijek. Proizvodnjom i preradom ljekovitog bilja se bavi od 1996. god. Vizija Jan-Spider-a d.o.o. je biti najveći regionalni prerađivač visokokvalitetnog ljekovitog bilja kao sirovine za proizvođače prehrambenih i medicinskih čajeva, te proizvođače pripravaka na bazi ljekovitog bilja. Misija Jan-Spider-a d.o.o. je stvaranje novih vrijednosti prepoznatljivih na tržištu regije, unaprjeđujući zadovoljstvo djelatnika, poslovnih partnera i okruženja u kojem djeluje. Jan-Spider d.o.o. izgrađuje i održava dugoročne partnerske odnose sa svojim partnerima u cilju stvaranja kvalitetnih i konkurentnih proizvoda.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay