Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
70,00 Kn/kg
    
Češnjak
Češnjak
Sastojci:  
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Češnjak je bio korišten već u rimskoj, grčkoj i egipatskoj prehrani. Osim alicina i dialil sulfida, češnjak također sadrži vitamin C, B6, selen, magnezij, kalij, kalcij, magnezij i flavonoide. Velika uloga češnjaka jest u preventivi zdravlja, što bi značilo da uključivanjem češnjaka u svakodnevnu prehranu pomažemo organizmu, da se odupre nekim bolestima i promjenama u organizmu, npr. kardiovaskularnim bolestima, tumorima, infarktu i dr. Češnjak usporava rast bakterija, te uspješno uništava bakterije, viruse i gljivice, pa je vrlo učinkovit kao sredstvo protiv prehlada i hunjavica, zatim različitih gljivičnih oboljenja kože i crijevnih infekcija.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Posel Vlado
Adresa:   Glavna 116, 40000 Kuršanec
 
 
Vlado Posel obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo u Kuršancu na kojem je sam svoj majstor nije posebno specijalizirao ni u kojoj povrćarskoj ili drugoj kulturi, ali za sve što uzgaja zajednička je i ključna karakteristika – biodinamičko gospodarenje.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay