Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
22,00 Kn
    
Cikla Drempetić, rezana
Cikla Drempetić, rezana
Sastojci:  cikla, voda, sol, šećer, začini.
Pakiranje:  670 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti unutar 7-10 dana.
Najbolje upotrijebiti do:  31.12.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Ljekovita vrijednost cikle poznata je već iz antičkih vremena. Upotrebljava se kao pomoć u liječenju malarije, akutnih fibroznih bolesti i gripe u početnom stadiju te za reguliranje krvnog tlaka, osobito niskog, a povoljno utječe na živce i rad mozga. Cikla je korisna i u liječenju slabokrvnosti, osobito u djece i mlađih osoba, a pospješuje i rad želuca, crijeva i žuči. Ona je i vrlo važna namirnica u prehrani vegetarijanaca jer sadrži određenu količinu kobalta koji sudjeluje u stvaranju vitamina B12. Vitamin B12 nalazi se samo u proizvodima životinjskog podrijetla, dok ga u povrću uglavnom nema. Vitamin B12 sudjeluje u stvaranju eritrocita u krvi, a pomanjkanje tog vitamina izaziva pernicioznu anemiju. Upravo zbog toga cikla je jedan od najboljih prirodnih lijekova za liječenje anemije i slabokrvnosti. Bez konzervansa, rezana.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Drempetić
Adresa:  Dubrovačka 20, Donja Stubica 49240
 
 
OPG Drempetić je ekološko obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo iz Donje Stubice. Poljoprivrednom proizvodnjom bave se već 20 godina te posjeduju sve valjane registracije i dozvole i zadovoljavaju sve tehničke i sanitarne uvjete u skladu s propisima i zakonima RH. Ekološkom proizvodnjom bave se tri godine dakle u prijelaznom su razdoblju. Uz svježe voće i povrće, specijalizirali su se i za proizvodnju i preradu povrća i voća prema tradicionalnim receptima bez konzervansa. U ponudi njihove zimnice imaju sljedeće proizvode: ajvar (blagi,ljuti), zeleni ajvar, paprika (rezana - fileti), paprika punjena zeljem, cikla, krastavci (u dvije klase), patišoni, feferoni (blagi,ljuti), rajčica (pasirana) te džem od jagoda. Gastronomski znalci kažu, da proizvode najbolju zimnicu na ovim prostorima.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay