Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
78,00 Kn
    
Cuvee Vrsaljko
Cuvee Vrsaljko
Sastojci:  
Pakiranje:  750 ml
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Riječ je o kvalitetnom vinu visoke kakvoće, dobiveno ekološkim vinogradarstvom, bogatog okusa i mirisa, nastalo kombinacijom Syraha, Merlota i Granache. Sadrži 13,6 % alkohola. Punog je okusa te se preporuča uz sva mesna jela. Nadinska rana.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  Vina Vrsaljko
Adresa:  Nadin 31, Nadin, Benkovac
 
 
Vina vinarije Vrsaljko prepoznata su među vinskim znalcima i ubrzo su postala sastavni dio vinskih karti u regiji. Vinarski obrt „Vina Vrsaljko“ osnovan je početkom 2009 godine. Također, obrt je upisan u Upisnik proizvođača u ekološkoj proizvodnji poljoprivredih i prehrambenih proizvoda. Predjsednik Udruge vinogradara i vinara Nadin Željko Vrsaljko sa svojih 20.000 trsova loze, osim nagrađivane Nadinske rane proizvodi i vrlo traženi sortni Syrah te Merlot koji je još na odležavanju u drvetu. Nadinska rana iz 2009. je kupaža Syraha i Merlota (u prethodnim berbama bilo je tu i Grenache-a), dvije karakterno različite sorte, čije je sljubljivanje u ovom slučaju ipak prevagnulo na nešto pikantniju i ekstrakniju stranu Syraha.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay