Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
55,00 Kn/kg
    
Domaća svinjetina paket miješanog mesa 5 kg + mast 420 ml gratis
Domaća svinjetina paket miješanog mesa 5 kg + mast 420 ml gratis
Sastojci:  but b.k., vrat s .k., leda s kostima, rebra s.k./carsko meso, lopatica b.k.. Svinjska mast 420 ml gratis.
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Detaljnije o proizvodu:
Predbilježite se pritiskom na istoimenu tipku. Paket sadrži rasiječeno, obrađeno i zapakirano svježe svinjsko meso: but bez kosti, vrat s kostima, leđa s kostima (kotleti), rebra s kostima/carsko meso, svinjska lopatica b.k. Mast od crne svinje koja se nalazi u paketu je čista mast - nema nikakvih dodataka te dolazi gratis uz naručeni paket. Riječ je o svježem mesu s gospodarstva Ferbežar, od svinja žive vage 120-140 kg, križanih pasmina i to od crne slavonske svinje, Durok te Yorkshire, idealnog omjera intramuskularne masnoće i mesa. Riječ je mesu iznimnog okusa i sočnosti. Ovakve križane pasmine, uzgajane na otvorenom daju meso vrhunske kvalitete uz dovoljno kvalitetne potkožne masnoće koje koristimo za proizvodnju svinjske masti, čvaraka i sl. PLANIRANA ISPORUKA:
Proizvođač:
Adresa:  Ruđera Boškovića 7, Otok 32252
 
 
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ferbežar iz Otoka diči se svojim tradicionalnim slavonskim proizvodima pripremljenim na tradicionalni način uz moderan pristup i tehnologiju. Kako bi kvaliteta proizvoda bila visoka, koriste se najkvalitetnije sirovine od mesa crnih slavonskih svinja i to križanih sa mesnatim pasminama (Durok, Yorkshire) uzgojenih na imanju uz rub hrastove šume u prirodnim i ekološkim uvjetima. Tov na otvorenom odvija se uz stalni veterinarski nadzor te bez liječenja antibioticima. Prosječno trajanje tova je 12-15 mjeseci, težina svinja od 160-200 kg, visokokvalitetna hrana sa 20% udjela djeleteline Lucerke, bez dodataka ili primjesa hrani. Prehrana se odvija s posebnim naglaskom na pružanje kvalitetne i cjelovite prehrane uz vrhunske i kvalitetne žitarice, koriste se svježa i sušena djetelina, kukuruz, ječam, pšenica, soja, suncokret BEZ primjesa i umjetnih dodataka za rast. Takvom prehranom se stvara vrhunska kvaliteta mesa koja i nakon obrade i sušenja u sebi ne sadrži štetne tvari kao što su antibiotici, nitrati, polifosfati te gluten i sl. Ispunjava sve ekološke standarde. Proizvodi su također proizvedeni sa ekološkim začinima proizvedenim na obiteljskim gospodarstvima na slavonskim poljima.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay