Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
28,19 Kn
    
Domaći čvarci Matijević
Domaći čvarci Matijević
Sastojci:  tvrda leđna slanina, luk, mlijeko.
Pakiranje:  200 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na temperaturi do +12 °C
Najbolje upotrijebiti do:  25.04.2016.
Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Detaljnije o proizvodu:
Čvarci su jelo od prženog svinjskog masnog tkiva. Tradicionalno, čvarci se pripremaju kuhanjem komadića slanine i masnog mesa u metalnom kotlu. Tijekom kuhanja, mast se istopi i ocijedi a sitni komadi mesa i masnoće se prže i suše. Na početku kuhanja u kotao se uljeva mlijeko, koje daje zlatnu boju čvarcima. Čuvaju se osušeni i serviraju samostalno kao predjelo ili se serviraju uz neka jela kao dodatak.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Matijević
Adresa:  Košut Lajoša 10, Suza 31308
 
 
Na Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Matijević već se dugi niz godina bave proizvodnjom tradicionalnog domaćeg slavonskog kulena. Svoju vrhunsku kvalitetu njihov kulen postiže zahvaljujući spoju dugogodišnje obiteljske recepture, pažljivog odabira najkvalitetnijih sastojaka i posvećenosti visokim standardima procesa proizvodnje. Kulen proizvode u objektu koji se nalazi na vlastitom obiteljskom gospodarstvu, a registriran je u upisniku objekata za proizvodnju tradicionalnih suhomesnatih proizvoda pri Ministarstvu poljoprivrede. Objekt je uređen i opremljen u skladu sa strogim zahtjevima Veterinarske uprave pri Ministarstvu poljoprivrede. Posebna pažnja pridaje se visokim higijenskim standardima od same obrade u klaonici, preko transporta i ulaska sirovine u naš proizvodni pogon, do konačne obrade mesa i proizvodnje kulena.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay