Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
45,00 Kn
    
Domaći štrukli za kuhanje Nikl
Domaći štrukli za kuhanje Nikl
Sastojci:   pšenično bijelo brašno T550, kravlji sir, kiselo vrhnje, suncokretovo ulje, jaja, voda, sol. Pakiranje sadrži otprilike 20 komada štrukli.
Pakiranje:  900 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na temperaturi -18° ili nižoj.
Najbolje upotrijebiti do:  09.12.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Prije kuhanja proizvod nije potrebno odmrzavati. Štrukle stavite u umjereno slanu kipuću vodute ih kuhajte oko 15 minuta na laganoj vatri, kako se ne bi raspali. Izvadite ih iz posude i ocijedite. Štrukle po želji možete posuti prženim mrvicama. Kod štrukli za kuhanje, jaja se osim u nadjevu sa sirom nalaze i u tijestu gdje sluze kao prirodni emulgator kako se tijesto prilikom kuhanja ne bi raspalo (što čini proizvod ''na oko'' žutijim druge varijante za pečenje). Jednom odmrznuti proizvod ne smije se ponovno zamrzavati!
Proizvođač:
Adresa:  Rude 352, Samobor 10430
 
 
Povijest pekarnice Nikl započela je 1978. godine obiteljskim poslom koji su pokrenuli supružnici nakon povratka iz Njemačke, gdje su godinama sakupljali znanja i iskustvo rada u pekarstvu. U svojim počecima poslovanje je bilo bazirano na proizvodnji kruha i peciva koji su se distribuirali u maloprodajne trgovine te osnovne škole i vrtiće u Samoboru i okolici. Neprestana i rastuća potražnja za njihovim proizvodima bila je potvrda truda i kvalitete na kojoj su neprestano radili. To je rezultiralo otvaranjem prve vlastite maloprodaje, čime mala obiteljska trvrtka doživljava pravi procvat. Povećanje zaposlenika, ali i konstantno ulaganje u proizvodnju držeći se tradicionalnih načela pripreme uz minimalna količinu kvasca i aditiva uz dodatak vlastitog kiselog tijesta što kruhu daje posebnu kvalitetu i dugotrajnost. Takva filozofija poslovanja, zadržala se sve do danas. Naglasak na kvaliteti, a nikako ne na kvantiteti odnosno industrijskoj proizvodnji, čime svoje širenje planiraju kontrolirano jer je, kako sada, tako i u budućnosti, tradicija ipak glavni sastojak njihovih proizvoda, a upravo je to prednost koja ih razlikuje od ostalih.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay