Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
115,00 Kn
    

kuhar
Eks. djev. masl. ulje Rak
Eks. djev. masl. ulje Rak
Sastojci:  hladno prešano eks. djev. masl. ulje sorte lastovka, leccino, pendolino, krvavica i oblica.
Pakiranje:  750 ml
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Riječ je domaćem visokokvalitetnom ekstra djevičanskom maslinovom ulju, umjerene gorčine, dobiveno hladnim prešanjem 5 sorti maslina: lastovka, leccino, pendolino, krvavica i oblica. Proizvodi se u ograničenim količinama. Ulje je zelenožute boje, intenzivnog mirisa, snažnog i punog okusa, koje ostavlja u ustima prilikom konzumacije. Odnjegovano je i ubrano u Rakovom selu u okolici Šibenika na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Rak koje se već desetljećima bavi uzgojem maslina i proizvodnjom maslinova ulja. Udio masnih kiselina je 0.2, peroksidni broj 8. Dobitnik je nekolicine nagrada na manifestacijama ''Noćnjak'' te ''Maslina''.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Rak
Adresa:  Rakovo selo 111, Šibenik 22000
 
 
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Rak nalazi se u Rakovom selu, malom mjestašcu u neposrednoj blizi Šibenika. Obitelj Rak već se desetljećima bavi uzgojem maslina te proizvodnji visokokvalitetnog maslinovog ulja, vina te domaće kvasine. Maslinik se nalazi u neposrednoj blizini mjesta u netaknutoj prirodi i broji otprilike 400 stabala maslina. Kvalitetu ulja potvrđuju i mnogobrojne nagrade i medalje od kojih je možda najprestižnija ona s već tradicionalne ''Masline'', manifestaciji održanoj u Splitu 2013. godine.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay