Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
20,00 Kn
    
Extra džem od dunje Veselić
Extra džem od dunje Veselić
Sastojci:  dunja*, smeđi šećer*, limunska kiselina. * iz ekološkog uzgoja
Pakiranje:  230 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Tradicionalni hrvatski proizvod gotovo zaboravljen u vremenu. Extra džem od dunja proizveden je kuhanjem komadića dunje u vakumskom uparivaču kako bi se sačuvalo što više vitamina i minerala prirodno prisutnih u dunji. Udio voća je 70%. Dunja sadrži dosta vitamina C, kalija, željeza, kalcija, magnezija, tanina, organskih kiselina, te puno pektina. Extra džem od dunja je dobitnik brončane medalje na Festivalu pekmeza, džemova i marmelade u Dubrovniku.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Veselić
Adresa:   Vukovarska 24, Novo Selo Palanječko 44000
 
 
Ponukani vremenom u kojem živimo i sve većim zagađenjem, odlučili su barem malo pridonijeti očuvanju prirode i svojim primjerom potaknuti ljude na razmišljanje o načinu života. Ekološkom proizvodnjom se bave već 4 godine i cijelokupno gospodarstvo su podredili ekološkoj proizvodnji. Počeli su sa uzgojem jagoda, a zatim i ostalog voća i povrća. U kolovozu 2011. godine izvršili su i registraciju Pogona za preradu voća i povrća u pekmeze, džemove, ajvare i sl. Prošle godine na Festivalu pekmeza, džema i marmelade u Dubrovniku osvojili su zlatnu medalju za Pekmez od šljiva i srebrnu medalju za Pekmez od šljiva i zelene rajčice. Raspolažu i s tradicionalnom posavskom kućom, koja je preuređena za potrebe seoskog turizma, u selu Mužilovčica sa željom da tamo gostima osim smještaja ponude i ekološke proizvode, kako svoje, tako i ostalih članova udruge „Izvor“.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay