Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
25,00 Kn
    
Imela list, čaj
Imela list, čaj
Sastojci:  Visci Folium 100%.
Pakiranje:  40 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Najbolje upotrijebiti do:  30.12.2017.
Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Detaljnije o proizvodu:
Kod pripremanja čaja od imele preporuča se hladni postupak, namakanje preko noći u hladnoj vodi - jer se kuhanjem djelomice uklanjaju ljekovite tvari u listovima i grančicama, a time se i smanjuje ljekovitost imele. Imelini preparati pomažu još kod glavobolje, pogotovo ako je vezana sa laganom vrtoglavicom, protiv napada vrtoglavice, klaustrofobije, protiv unutrašnjih utrnulosti ("mravci") u udovima, te protiv hladnih nogu, vezano za cirkulaciju. U traženju djelotvornih lijekova protiv raka imela se u kombinaciji sa lopuhom pokazala korisnom. Stoga je se ne bi smio odreći nitko tko ima zloćudne izrasline, naravno, uz dogovor sa liječnikom. Imela je zaista čarobna biljka iz Božje apoteke. Dugotrajnim pijenjem čaja mogu se rješiti mnogi problemi vezani uz poremećaj metabolizma kao što su: niski ili visoki krvni tlak, povišeni šećer, tegobe u klimakteriju, a stari travari su je koristili i kao djelotvorno sredstvo kod padavice. Naime, imela vrlo dobro djeluje na žlijezde s unutrašnjim izlučivanjem te na taj način dovodi u ravnotežu sve metaboličke procese u našem organizmu.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Francetić
Adresa:  Vinogradska 110, Kloštar Ivanić 10312
 
 
Opg Francetić u vlasništvu Antuna Francetića bavi se ekološkim uzgojem ljekovitog i začinskog bilja od 2007. godine pod nadzorom stručnih službi. Imanje se nalazi u nedirnutoj prirodi u Kloštar Ivaniću. Gospodin Antun Francetić se uzgojem i sakupljanjem ljekovitog bilja počeo baviti još davne 1960. godine. Praćenje uzgoja, branja, sušenja te način čuvanja i kontrola prerade garancija su ovih proizvoda. Tako se na imanju uzgajaju: kamilica, melisa, menta, timjan, majčina dušica, neven, miloduh, gospina trava, lavanda, mažuran, kadulja, čičak, sapunika, rudekija, artičoka, zlatnica. U ponudi postoje razni čajevi, čajne mješavine, biljne tinkture te biljna ulja i kreme. Tokom dugogodišnjeg bavljenja uzgojem, sakupljanjem i proizvodnjom Opg Francetić je dobio mnoga priznanja za svoje proizvode. Vlasnik je EKO potvrdnice koju izdaje Bioinspekt pod nadzornom stanicom Hrvatskih šuma.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay