Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
135,00 Kn/kg
    
Istarska panceta, komad
Istarska panceta, komad
Sastojci:  svinjska potrbušina s kožom, sol, začini. Ne sadrži konzervanse i aditive.
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Najbolje upotrijebiti do:  03.03.2017.
Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Detaljnije o proizvodu:
Istarsku pancetu odlikuje poseban miris i okus. Naime, mješavina začina kojom se inače oblaže istarski pršut prije zrenja koristi se i u proizvodnji ove iznimne delikatese. Ne sadrži konzervanse i aditive. Sušeno na prirodan način.
Proizvođač:
Adresa:  Pazinska cesta 2c, Žminj 52341
 
 
Pršutana Jelenić osnovana je 1999. godine i jedna je od prvih registriranih pršutana za proizvodnju Istarskog pršuta kao autohtonog proizvoda i snažnog brenda tipičnog za Istarski poluotok. Nalazi se u Sv. Petru u šumi na najvišoj koti gdje se isprepliću bura i blaga mediteranska klima koji stvaraju savršene uvjete za proizvodnju pršuta. Istarski Pršut Jelenić proizvodi se na tradicionalan način poznat od davnine, upotrebom morske soli i papra bez konzervansa te obilnim korištenjem prirodnih mikroklimatskih uvjeta koji su neophodni za garanciju kvalitete i prepoznatljivosti. To garantira jedan osebujan i prepoznatljiv okus i miris i daje mu titulu premium proizvoda. Poštivanjem tradicije i mikroklimatskih uvjeta u kojima se pršuti suše dobiva se vrhunski proizvod koji danas posjeduje brojna priznanja i nagrade.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay