Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
36,00 Kn
    
Katin tamni kruh bez glutena
Katin tamni kruh bez glutena
Sastojci:  kukuruzni škrob, rižino brašno, protein lupine, dekstroza, jabučna vlakna, zgušnjivač hidroksipropil metil celuloza, sol, kvasac, voda, šećer, suncokretovo ulje, brašno lana, brašno kvinoje, bučino brašno, suncokretovo brašno, sjemenke sezama, lana i ćurekota. Može sadržavati tragove soje. Ne sadrži umjetne dodatke.
Pakiranje:  500 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Detaljnije o proizvodu:
Katin tamni kruh najbogatiji je kruh bez glutena iz ponude Katarine komarice kada je riječ o vrsti brašna koje je korišteno u izradi istog. Ne sadrži gluten i laktozu.
Proizvođač:
Adresa:  Klaićeva 9, Zagreb 10000
 
 
Jupiter promocija je tvrtka registrirana za proizvodnju bezglutenskih proizvoda. Specijalizirali su se za izradu više vrsta kruha isključivo od bezglutenskog brašna i to iz ekološkog uzgoja. Svi proizodi, spravljeni su od certificiranih bezglutenskih sastojaka u izoliranim uvjetima i to u pogodnu gđe. Katarine Komarice. Katarini Komarici trebale su tri godine da pronađe savršenu recepturu, a danas je majstorica čiji kruh su prepoznali i kuhari i vrhunski restorani. Inače, njezina je priča počela prije 10-ak godina kada joj je dijagnosticirana celijakija – ozbiljna kronična gastroenterološka bolest, s kojom, da biste živjeli normalno, morate biti na doživotnoj stopostotnoj prehrani bez glutena. Dijagnoza je to s kojom se život u potpunosti mijenja jer većina hrane koju jedemo i unosimo u organizam sadrži gluten. Tri pune godine bile su potrebne da bi se postigla optimalna receptura za kruh koji danas egzistira u ponudi. Njihov bezglutenski kruh je namjenjen osobama koje su na strogoj doživotnoj bezglutenskoj dijeti. Namjenjen je i osobama koje su intolerantne na gluten. I svima koji žele povremeno konzumirati proizvode bez glutena.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay