Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
190,00 Kn/kg
    
Kozji sir Žmanski
Kozji sir Žmanski
Sastojci:  sirovo kozje mlijeko, sirilo, sol.
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na temperaturi od +4 do +8 °C
Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Detaljnije o proizvodu:
Kozji sir Žmanski, zreli je polutvrdi sir koji se radi od sirovog kozjeg mlijeka. Proizvodi se po tradicionalnoj recepturi, a proces njegova zrenja traje minimalno 100 dana. Obavezno probati.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Žampera
Adresa:  Žman, Dugi otok 23282
 
 
Obitelj Žampera posjeduje poljoprivredno obiteljsko gospodarstvo u Žmanu na Dugom otoku. Njihovo težište čini proizvodnja kozjeg sira i maslinovog ulja, a svi proizvodi nose certifikate koji potvrđuju prirodnu i ekološki prihvatljivu obradu i proizvodnju. Na njihovom imanju koze šeću netaknutom prirodom, brste i biraju najkvalitetnije biljke na otoku. Upravo je to ono što njihovu mlijeku daje posebnu aromatičnost, koja daje tako dobar okus njihovom kozjem siru. Njihove su koze na slobodnoj ispaši tijekom cijele godine, a i u zatvorenom brinu da kvaliteta njihove prehrane bude vrhunska i u skladu s ekološkim principima. U brizi o stadu i ishrani koza rado sudjeluju svi članovi njihove obitelji, čak i oni najmlađi.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay