Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
105,00 Kn/kg
    
Kravlji tvrdi sir Vesna Loborika
Kravlji tvrdi sir Vesna Loborika
Sastojci:  kravlje mlijeko, sol, mljekarska kultura, sirilo.
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na temperaturi od +4 do +8 °C.
Najbolje upotrijebiti do:  19.09.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Odličan umjereno pikantni tvrdi kravlji sir (min. 45% mliječne masti u suhoj tvari), za svakodnevnu konzumaciju; u sendvičima, sirnim platama, kao dodatak jelima ili jednostavno serviran uz čašu vina i malo orašastih ploodova.
Proizvođač:
Naziv:  Vesna Loborika
Adresa:  Loborika 31, Marčana 52206
 
 
Njihova sirana započela je s radom 1997. godine, a nalazi se na cesti Pula - Labin, u mjestu Loborika koje je udaljeno od Pule svega 7 km. Njihova se proizvodnja temelji na tradicionalnoj izradi istarskih sireva, uz primjenu suvremenih metoda sirarske tehnologije. Time je sačuvana autohtonost i standardizacija navedenih vrsta sireva. Od 2005.g uveden je HACCP sustav u njihovu proizvodnju. HACCP sustav je od izuzetnog značaja za proizvodače hrane s pozicije zaštite potrošača, kojima se osigurava proizvodnja i promet zdravstveno sigurne hrane. To je sustav upravljanja u kome se sigurnost hrane razmatra kroz analizu i kontrolu bioloških i fizičkih rizika od ulaznih sirovina, rukovanja, proizvodnje, distribucije i konzumiranja trajnog proizvoda.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay