Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
17,00 Kn
    
Kukuruzna krupica Eko - Jazo
Kukuruzna krupica Eko - Jazo
Sastojci:  eko kukuruzna krupica.
Pakiranje:  1.00 kg
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na suhom i prozračnom prostoru.
Najbolje upotrijebiti do:  02.04.2019.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Eko kukuruzna krupica najčešće se upotrebljava u pripremi kukuruznog kruha, pita, pogača i kolača, za zgrušavanje finih slanih i slatkih umaka te kod pripreme slastica. Razlika između kukuruznog brašna i krupice je ta što je krupica ''grublja'' varijanta običnog brašna, kod koje su se zrna ustinjavala na veće komadiće za razliku od običnog brašna koje je glatko i sitno.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Adresa:  Crkvena 16, Ivanovac 31216
 
 
Obitelj Jazbec bavi se ekološkom proizvodnjom ratarskih kultura 12 godina. Ivan Jazbec, vlasnik i osnivač gospodarstva jedan je i od osnivača „Biope“. Proizvodnja ratarskih kultura prostire se na 52 ha ekološki obrađivane zemlje. Eko-gospodarstvo ima zaokruženu proizvodnju, koja obuhvaća ratarske i stočarske proizvode. Tijekom 12 godišneg bavljenja ekološkom proizvodnjom, uzgajali su razne ratarske kulture, te se bavili proizvodnjom mesa, mlijeka i povrća. Unazad dvije godine donijelu su odluku o sužavanju obima eko proizvodnje na proizvodnju žitarica i soje, te izgradili pogon za skladištenje, preradu i doradu žitarica. U vlastitom pogonu od žitarica tako sada proizvode pahuljice, integralno brašno,te ekspandirane i dražirane žitarice.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay