Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
70,00 Kn
    
Kupinovo vino Dorkić
Kupinovo vino Dorkić
Sastojci:  ekološko vino od kupina. Udio alkohola 11,8%.
Pakiranje:  750 ml
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Dorkić, iz poptuno zrelih i biranih plodova kupine, uzgojenih po ekološkim standardima proizvedeno je vino osebujnog mirisa i okusa. Kupinovo vino cijenjeno je zbog svoje ljekovitosti, posebno zbog visokog postotka vitamina C i značajne koncentracije minerala, posebice željeza. Stoge se preporučuje kod problema uzrokovanih anemijom i iscrpljenošću. Isto tako, kupinovo vino poboljšava probavu, jača imunitet, povećava apetit, regulira krvni tlak te poboljšava cirkulaciju. Osim iz zdravstvenih razloga, preporuča se i za ugodne trenutke opuštanja. Poslužuje se kao aperitivni vino neposredno prije jela, zatim uz sir i jela od sira, uz divljač te kao dodatak slasticama kao desertno vino. Živjeli!

Najbolje upotrijebiti do: neograničeno.
Proizvođač:
Adresa:  Strossmayera 97, Marijanci 31555
 
 
OPG Darko Dorkić bavi se ekološkim uzgojem kupina i proizvodnjom kupinovog vina. Posjeduju i moderan objekat za preradu, čuvanje, punjenje vina kapaciteta 20 hl. Kao i kupine tako i proizvodnju vina rade po ekološkim standardima tako da i njihovo kupinovo vino ima certifikat ekoproizvoda. Kako je njihova želja i cilj da svojim kupcima ponude siguran i kvalitetan proizvod osim kvalitetne opreme za kontroliranu fermentaciju i čuvanje vina angažirali su i sklopili ugovor sa prehrambeno-tehnološkim fakultetom Osijek koji u svojem modernom labaratoriju vrše kontrole i analize i naravno na osnovi rezultata i daju savjete.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay