Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
90,00 Kn
    
Liker od bazge Sempervivum
Liker od bazge Sempervivum
Sastojci:  rakija komovica, šećer, voda, macerat cvijeta bazge, limunska kiselina. Uk. inv. 338g/l. Udio alkohola 20%.
Pakiranje:  500 ml
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Cvjetovi bazge karakterističnog su mirisa te im se pripisuju mnogi blagotvorni učinci na zdravlje (lat. Sambucus nigra). Naše bake su davno prepoznale ljekovitost cvijeta bazge te izrađivale sirup za pravljenje soka za svoje najmilije, unuke. Često nas miris cvijeta bazge upravo podsjeti na djetinjstvo i naše none koje su bile neizostavne u našem razvoju. Upravo je to bila naša nit vodilja da probamo u našu istarsku rakiju macerirati svježi cvijet bazge. Rezultati su nas oduševili te smo odlučili napraviti ovaj fantastičan slatki i vrlo osvježavajući liker dobrog starog intenzivnog mirisa i okusa cvijeta bazge upravo sa istih stabla bazga koje su koristile naše none. Liker od bazge potrebno je jako rashladit te dodati u čašicu bazge krišku svježeg limuna kako bi se pojavila čarolija djetinjstva.
Proizvođač:
Adresa:  Veleniki 22, Poreč 52440
 
 
Istra, a posebno zapadna Istra, Poreč i okolica, poznati su po kvalitetnim vinima, vrhunskim maslinovim uljima te rakijama i likerima u Europi i svijetu. Obitelj Fabić prepoznala je potencijal i relativnu zapostavljenost ovog čarobnog pića, koje uz strast i dugu tradiciju postaje nezaobilazan suputnik svih životnih radosti. Tko proba rakije Sempervivum jednostavno ne ostaje ravnodušan i zauvijek postaje dio njihove priče. Tradicija i strast prema rakiji bili su nezaobilazni za njihov uspjeh i stvaranje preko dvadeset vrsta rakija i likera koje su održali na životu upravo njihovi vjerni kupci. Proizvodnja i prodaja nalazi se u originalnoj istarskoj konobi starosti preko 150 godina gdje je ujedno moguće degustirati sve njihove proizvode, besplatno. Svaka rakija i likeri imaju dio njihove osobnosti, tradicije i nezaobilazne kvalitete.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay