Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
105,00 Kn
    
Liker od crnog vina eliksir Sempervivum
Liker od crnog vina eliksir Sempervivum
Sastojci:  crveno vino, rakija komovica, šećer. Uk. inv. 221 g/l. Udio alkohola 20%.
Pakiranje:  500 ml
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Poseban liker pripremljen od crnog vina u kojemu su miješane tri sorte grožđa, Merlot, Teran i Cabernet Sauvignon, te pritom pažljivo dodana rakija od grožđa Malvazije koja je sazrijevala tri godine. Miješanjem vina i rakija posebnim postupkom dodaje se još šest sastojaka, koji su pažljivo odabrani, njihova uloga je da uglazbe sve note vina i rakije. Nakon pravodobnog sazrijevanja, Eliksir Sempervivum nije još spreman za konzumaciju, jer još mora sazrijevati jednu godinu. Pritom moramo biti oprezni s konzumacijom likera, jer tko ga proba živi vječno (lat. sempervivum – vječno živ).
Proizvođač:
Adresa:  Veleniki 22, Poreč 52440
 
 
Istra, a posebno zapadna Istra, Poreč i okolica, poznati su po kvalitetnim vinima, vrhunskim maslinovim uljima te rakijama i likerima u Europi i svijetu. Obitelj Fabić prepoznala je potencijal i relativnu zapostavljenost ovog čarobnog pića, koje uz strast i dugu tradiciju postaje nezaobilazan suputnik svih životnih radosti. Tko proba rakije Sempervivum jednostavno ne ostaje ravnodušan i zauvijek postaje dio njihove priče. Tradicija i strast prema rakiji bili su nezaobilazni za njihov uspjeh i stvaranje preko dvadeset vrsta rakija i likera koje su održali na životu upravo njihovi vjerni kupci. Proizvodnja i prodaja nalazi se u originalnoj istarskoj konobi starosti preko 150 godina gdje je ujedno moguće degustirati sve njihove proizvode, besplatno. Svaka rakija i likeri imaju dio njihove osobnosti, tradicije i nezaobilazne kvalitete.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay