Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
90,00 Kn
    
Liker od limuna Sempervivum
Liker od limuna Sempervivum
Sastojci:  rakija komovica, šećer, macerat limuna, voda. Uk. inv. 228,78 g/l. Udio alkohola 27%.
Pakiranje:  500 ml
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Limun je jedna od najkorisnijih namirnica na našem planetu prepoznatljive žute boje i intezivnog osvježavajućeg mirisa, (lat. Citrus x limon). Poznato je da limun štiti od jako velikog broja bolesti te ga se još naziva i super-hranom. Bogat je raznim nutrijentima kao što su: bioflavonoidi, folna kiselina, vitamini C, A, B1, B6, kalij, kalcij, magnezij, fosfor. Blagotvorna svojstva pripisuju mu se i za povoljan rad jetre, crijeva, želuca, imunog, živčanog i kardiovaskularnog sustava itd. Na plod limuna otpada oko 40% kore. Upravo je ta kora vrlo važna sa svojim eteričnim uljima za izradu kvalitetnog likera od limuna, vrlo poznatog u Italiji pod imenom Limoncello. Pravilni odabir omjera rakije i limuna dobiva se osvježavajući liker od limuna koji je potrebno staviti u zamrzivač prije konzumacije.
Proizvođač:
Adresa:  Veleniki 22, Poreč 52440
 
 
Istra, a posebno zapadna Istra, Poreč i okolica, poznati su po kvalitetnim vinima, vrhunskim maslinovim uljima te rakijama i likerima u Europi i svijetu. Obitelj Fabić prepoznala je potencijal i relativnu zapostavljenost ovog čarobnog pića, koje uz strast i dugu tradiciju postaje nezaobilazan suputnik svih životnih radosti. Tko proba rakije Sempervivum jednostavno ne ostaje ravnodušan i zauvijek postaje dio njihove priče. Tradicija i strast prema rakiji bili su nezaobilazni za njihov uspjeh i stvaranje preko dvadeset vrsta rakija i likera koje su održali na životu upravo njihovi vjerni kupci. Proizvodnja i prodaja nalazi se u originalnoj istarskoj konobi starosti preko 150 godina gdje je ujedno moguće degustirati sve njihove proizvode, besplatno. Svaka rakija i likeri imaju dio njihove osobnosti, tradicije i nezaobilazne kvalitete.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay