Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
16,00 Kn
    
Majčina dušica svježa, teglica (po narudžbi)
Majčina dušica svježa, teglica (po narudžbi)
Sastojci:  
Pakiranje:  150 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Majčina dušica ima vrlo pikantan, blago gorak okus koji podsjeća na dim, kamfor i klinčić. Pogodna je za: mediteranske jela s mesom, pogotovo janjetinu, divljač, zečetinu i perad, variva, paštete, terine i kobasice, za jela s jetricom i jetrenu paštetu, za krepka jela s ribom, za gljive, za jela s krumpirima, za mahunarke i jela s povrćem, npr. za rajčice, patlidžane, papriku, tikvice i luk, za juhe i umake, za kiseljenje krastavaca i maslina i za aromatiziranje octa, za latinoamerička jela, pogotovo s grahom itd. NAPOMENA: Biljke se dostavljaju po narudžbi, u pravilu u roku 48 h.
Proizvođač:
Naziv:  Sakowski d.o.o.
Adresa:  Hudovo 5, Rakovec 10347
 
 
Green Friends je poljoprivredna tvrtka koja se bavi proizvodnjom EKO hrane. U prvom redu stoji uzgoj svježeg začinskog i ljekovitog bilja. Green Friends je obiteljski posao. Gospođe Ruth i Nevenka te Filip, Ivana i Iva svakodnevno rade na tome da začini koje Vi konzumirate budu vrhunske kvalitete. Uz samu obitelj tvrtka uvijek zapošljava i nekoliko radnika. Green Friends svoje glavne proizvode, a to su svježi začini, proizvodi na 1000m2 najmodernijeg plasteničkog prostora u Hrvatskoj. Uz začine proizvode se i neke sorte povrća te egzotičnog voća. Taj se dio proizvodnje odvija na poljima oko plastenika. Naše poduzeće svakim danom proširuje svoju proizvodnju i ponudu. Nadamo se da ćete Vi, kao i puno ljudi koji već kupuju naše proizvode, prepoznati našu kvalitetu, a time i upoznati mnoštvo dobrih okusa.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay