Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
16,50 Kn
    
Maslac od kikirikija Soyarnica
Maslac od kikirikija Soyarnica
Sastojci:  kikiriki, sol.
Pakiranje:  200 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na tamperaturi od +3 do +6° C.
Najbolje upotrijebiti do:  12.09.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Iz Soyarnice nam stiže prefini namaz od kikirija! Kremast, lako maziv, spravljen od očišćenog kikirikija uz dodatak malo soli. Odlično se kombinira uz slane i slatke varijante. Obavezno probati!
Proizvođač:
Adresa:  Kozarčeva 48 a, Zagreb 10000
 
 
Tvrtka Forum orgo d.o.o. osnovana je 2012. godine u Zagrebu. Bave se preradom prehrambenih proizvoda neživotinjskog porijekla. Tvrtka je zavedena u registar ekoloških proizvođača pri Ministarstvu poljoprivrede Republike Hrvatske. U njihovom asortimanu nalaze se biljni proizvodi poput svježeg i dimljenog tofua, svježeg, mariniranog i dimljenog sejtana, tri vrste tempeha. Svi proizvodi napravljeni su isključivo od ekoloških sirovina i posjeduju ekološki certifikat.vSoja, koja je glavna namirnica većine njihovih proizvoda proizvodi se u Hrvatskoj, a pod nadzorom je austrijskog kontrolnog tijela Austria Bio Garantie. Glavno etičko načelo i poslovni moto “Svaka hrana je jelo, ali svako jelo nije hrana - mi vas hranimo.”
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay