Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
60,00 Kn
    
Maslac od lješnjaka Organica Vita
Maslac od lješnjaka Organica Vita
Sastojci:  organski lješnjaci.
Pakiranje:  250 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do:  05.08.2019.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Maslac je proizveden mljevenjem plodova lješnjaka iz ekološkog uzgoja. Odličan je izvor proteina, kao i nezasićenih omega-3 masnih kiselina, vitamina E i B, minerala magnezija i cinka, te željeza i bakra. Maslac od lješnjaka zdrava je energetska namirnica koja se može izvrsno kombinirati s medom ili kakaom u pripremi različitih slastica. Prvi vrhu teglice, moguća je pojava taloga ulja od lješnjaka pa je maslac poželjno promiješati prije upotrebe. Izvrstan na toastu, u jelima i desertima. U slast!
Proizvođač:
Adresa:  Vranesevci 2a, Čađavica 33523
 
 
Organica Vita je poljoprivredni obrt osnovan 2010. godine, kao proširenje OPG Lazić, osnovanog 1999. godine. Osnovne djelatnosti poljoprivrednog obrta Organica Vita su organski uzgoj uljarica, ljekovitog bilja i proizvodnja hladno prešanih ulja. Proizvodnja ljekovitog bilja i uljarica se trenutno odvija na 9 ha vlastitih i 50 ha zakupljenih poljoprivrednih površina. Od ukupne površine, 53 ha ima europski ekološki certifikat. Djelatnost poljoprivrednog obrta obavlja se u selu Vraneševci, općina Čađavica, Virovitičko - podravska županija. Od svog osnivanja Organica Vita stalno bilježi rast proizvodnje i usluga.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay