Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
110,00 Kn
    
kuhar
Med cvjetni - livada Krnić
Med cvjetni - livada Krnić
Sastojci:  cvjetni med livada 100%.
Pakiranje:  900 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Livadni med jest med od nektara raznog livadnog cvijeća pa mu je prema tome i djelovanje široko. Rabi se u dnevnoj prehrani,prehrani djece i starijih osoba. Sudeći prema količinama livadnog meda, livade su značajna paša za sve pčele. Blagog je okusa i malo je aromatičniji od bagremovog meda. Cvjetni med je izrazito blag za želudac.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Krnić
Adresa:  Prilaz V. Holjevca 8, Karlovac 47000
 
 
OPG Krnić iz Karlovca o svojim pčelama brine na na najprirodniji mogući način, što je i potvrđeno eko certifikatom. Upravo takav način gospodarenja prirodom omogućuje dobivanje meda koji je zdraviji za ljudski organizam, bez kemijskih primjesa i teških metala. Košnice se nalaze na području Ozlja na obroncima Žumberka. Eko med dobiven iz ekološkog pčelinjaka mora zadovoljavati prirodno - ekološke uvjete i zakonske regulative pčelarenja: pčelinjak mora biti smješten u mjestu gdje nema puno konvencionalne poljoprivrede, gdje se zemljište i poljoprivredne kulture ne tretiraju kemijskim sredstvima, da u blizini nema tvorničkih i drugih postrojenja koja bi imala utjecaja na pčelinjak (najmanje 2 km) te da u blizini nije auto-cesta (najmanje 2 km). Nadalje, pčele moraju biti smještene u prirodnim košnicama, koje su obojene prirodnom bojom, sa što manje metala. Liječenje, suzbijanje nametnika i čišćenje košnica i pribora ne smije se vršiti nikakvim kemijskim sredstvima, dozvoljeno je koristiti kiseline i to mravlju, oksalnu, mliječnu, octenu, limunsku, te alkohol i eterična ulja. Ovakav način zahtijeva puno uloženog truda, vremena i ljudskog rada. Svi proizvodi su prevencija i pomoć kod raznih tegoba u organizmu.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay