Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
95,00 Kn
    
kuhar
Med livada Brnardić
Med livada Brnardić
Sastojci:  med livada 100%.
Pakiranje:  900 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Livadni med jest med od nektara raznog livadnog cvijeća pa mu je prema tome i djelovanje široko. Rabi se u dnevnoj prehrani,prehrani djece i starijih osoba. Sudeći prema količinama livadnog meda, livade su značajna paša za sve pčele. Blagog je okusa i malo je aromatičniji od bagremovog meda. Cvjetni med je izrazito blag za želudac.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Brnardić
Adresa:  Belaj 27 a, Duga Resa 47250
 
 
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Brnardić nalazi se u zelenilu karlovačke županije, u mjestu Belaj. Pčelarenjem se bave od 2004. godine, od 2007. godine su u prijelaznom ekološkom razdoblju, gdje su nakon tri godine prijelaznog ekološkog pcelarstva 2010. godine dobili certifikat za ekološku proizvodnju meda. Na to su jako ponosni, jer su svi njihovi proizvodi proizvedeni na ekološki i prirodan način. Livade na kojima su smještene košnice okružene su šumom te u njihovoj blizini nema intenzivne poljoprivredne proizvodnje, industrijskih zagađivača ni značajnijih prometnica. Košnice su od 2007. godine pod nadzorom i kontrolom nadzorne stanice za ekološku proizvodnju. U izgradnji je također i novi objekat za punjenje i preradu meda. Njihovo malo gospodarstvo čini njihova mala obitelj; supružnici i dvoje djece, koji su još mali ali nadaju se da će oni kao i njihovi roditelji zavoljeti prirodu, jer već sada pokazuju interes kod vrcanja i spremanja meda u novo izgrađenom salonu meda. Odlučili su se za ekološku proizvodnju iz razloga što prirodu treba štititi, voljeti i sačuvati! Na njihova dva stacionarna pčelinjaka imaju kupno 70 košnica i nadaju se da ćemo tu brojku stalno povećavati. Pčelinjak se nalazi na dvije lokacije tako da uspjevaju koristiti većinu pčelinjih paša od bagrema, lipe, kestena i livade. Bave se još i prozivodnjom matične mliječi te sakupljanjem peludnog praha.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay