Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
60,00 Kn
    
Med s borovnicama
Med s borovnicama
Sastojci:  
Pakiranje:  250 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Najbolje upotrijebiti do:  15.07.2018.
Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Detaljnije o proizvodu:
Užici u slatkom desertu uz čari i aromu prave šumske borovnice. Poznata po tamnoj boji zahvaljujući antocijanu - najsnažnijem poznatom antioksidansu, borovnica je od davnina poznata po svojim ljekovitim djelovanjima. Osim što djeluje pozitivno na vid, cirkulaciju i protuupalno, ujedno uravnotežuje krvni tlak, a u kombinaciji sa medom bagrema pravi je užitak za velike i male!
Proizvođač:
Adresa:  Vinogradi odvojak 24, Zagreb 10000
 
 
Tvrtka Green and more j.d.o.o. specijalizirala se u proizvodnji prirodnih i ekološki certificiranih dodataka prehrani. Bavi se ekološkim uzgojem mlade zelene pšenice od koje je nastala linija proizvoda Liquid sun, vitaminski i mineralni dodaci prehrani. Cilj je i moto tvrtke rad u skladu s prirodom; poštivanje i očuvanje prirode u svim etapama proizvodnje. Takvim pristupom i specijaliziranim postupkom prerade i proizvodnje B Plus je realizirao svoj cilj, iznimno kvalitetne proizvode čija nutritivna i funkcionalna svojstva potvrđuju osnovnu ideju tvrtke, rad u harmoniji s prirodom. Od organski dobivene sirovine nastao je Liquid sun – Mlada zelena pšenica, cjeloviti dodatak prehrani. Odnedavno su tržištu ponudili i ekološke medove s dodacima ekološkog voća.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay