Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
25,00 Kn
    
Menta list, čaj
Menta list, čaj
Sastojci:  Menthae Piperitae Folium 100%.
Pakiranje:  40 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Najbolje upotrijebiti do:  30.12.2017.
Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Detaljnije o proizvodu:
Čaj od mente je čaj koji ima svako domaćinstvo. Najčešće zbog ugodnog okusa i mirisa. No, sigurno niste ni pretpostavljali koliku dobrobit imate od njega. Ukratko rečeno, gotovo da nema bolesti koju menta ne liječi. Najkvaliteniji su čajevi od prirodno uzgojene mente kao što je ovaj. Ulja koja sadrži, posebice mentol i meton, opuštaju mišiće probavnog sustava, oslobađaju od grčeva i pospješuju probavu. Mentolovo djelovanje na dišni sustav čini ga dobrim dodatkom lijekovima za prehlade i kašalj. Menta je također odličan sastojak kućnih lijekova za razne kožne iritacije. Samo neka od stanja koje menta može olakšati jesu: akne, artritis, vjetrovi, prehlade i gripa, kašalj, glavobolja, loša probava, mučnina, malaksalost, neugodan tjelesni miris, ubodi i ugrizi. Čaj od mente djeluje umirujuće i jača živce. Ako je kombinirate s ružmarinom i matičnjakom pojačava psihičku otpornost i liječi emotivnu nestabilnost. Oblozi od metvice umiruju osipe i crvene oči.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Francetić
Adresa:  Vinogradska 110, Kloštar Ivanić 10312
 
 
Opg Francetić u vlasništvu Antuna Francetića bavi se ekološkim uzgojem ljekovitog i začinskog bilja od 2007. godine pod nadzorom stručnih službi. Imanje se nalazi u nedirnutoj prirodi u Kloštar Ivaniću. Gospodin Antun Francetić se uzgojem i sakupljanjem ljekovitog bilja počeo baviti još davne 1960. godine. Praćenje uzgoja, branja, sušenja te način čuvanja i kontrola prerade garancija su ovih proizvoda. Tako se na imanju uzgajaju: kamilica, melisa, menta, timjan, majčina dušica, neven, miloduh, gospina trava, lavanda, mažuran, kadulja, čičak, sapunika, rudekija, artičoka, zlatnica. U ponudi postoje razni čajevi, čajne mješavine, biljne tinkture te biljna ulja i kreme. Tokom dugogodišnjeg bavljenja uzgojem, sakupljanjem i proizvodnjom Opg Francetić je dobio mnoga priznanja za svoje proizvode. Vlasnik je EKO potvrdnice koju izdaje Bioinspekt pod nadzornom stanicom Hrvatskih šuma.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay