Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
19,99 Kn
    
Mirisna sol ružmarin Sapunomanija
Mirisna sol ružmarin Sapunomanija
Sastojci:  jadranska morska sol, suhi list ružmarina, eterično ulje ružmarina.
Pakiranje:  120 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Aromatizirana sol za kupanje "Ružmarin" izvor su opuštajućih trenutaka na kraju napornog dana koje si možete priuštiti u vlastitom domu kada god poželite ili osjetite nostalgiju za ljetom. Napunite kadu  vodom koja je temperature tijela te usipajte 100 do 150 g soli. Morska je sol bogata različitim mineralima poput kalcija, kalija, natrija, magnezija i dr. te svojim jedinstvenim sastavom potiče rad metabolizma i izlučivanje toksičnih tvari. Vezanjem minerala uz stanice kože, ona postaje jača, glađa, čvršća, mekša i sjajnija. Obojana je prirodnim pigmentom i obogaćena eteričnim uljem ružmarina, stimulira i razbuđuje, poboljšava koncentraciju i pamćenje, odlična priprema prije većih intelektualnih napora poput raznih poslovnih aranžmana.. Preporuka je uživati u kupki do 20 minuta nakon koje se treba samo nježno obrisati ručnikom.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Adresa:  Preradovićeva 29, Zagreb 10000
 
 
Idea Educa d.o.o. je vlasnik branda ''Sapunomanija'' koji se bavi proizvodnjom i prodajom sapuna i prirodne kozmetike, te prodajom sastojaka za kućnu izradu istih. U proizvodnji koriste europske kvalitetne i certificirane sirovine, a proizvodi su namjenjeni širokoj upotrebi. Također, njihovi proizvodi prepoznati su kao originalni i maštoviti, a ujedno i korisni, suveniri s različitim motivima i mirisima ili kao zgodni poslovni pokloni. U ponudi imaju i Organske sapune izrađene od palminog i kokosovog ulja iz organskog uzgoja a mirisne soli napravljene su iz jadranske soli Ninske solane i sa domaćim uljem lavande. Svi proizvodi ručno su izrađeni u Hrvatskoj, u skladu sa svim važećim EU propisima i standardima.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay