Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
139,99 Kn
    
Mlada zelena pšenica, prah
Mlada zelena pšenica, prah
Sastojci:  prah lista mlade zelene pšenice (Triticum aestivum). NE SADRŽI GLUTEN.
Pakiranje:  80 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Liquid sun - Mlada zelena pšenica ekološki je dodatak prehrani dobiven 100 posto iz lišća mlade pšenice, uzgojene organskim metodama bez ikakvih dodatnih supstanci, aditiva i konzervansa, sa izuzetnim nutritivnim i funkcionalnim svojstvima. Pomno birana regija uzgoja sirovine od presudne je važnosti; kvalitetno tlo iznimno bogatog mineralnog sastava, uz optimalan broj sunčanih i kišnih dana, uz biološko-ekološki prihvatljiv pristup obrade tla, bez uporabe umjetnih gnojiva, pesticida i herbicida i iznimno pažljivu metodu ručnog rezanja i prikupljanja biljke. List mlade zelene pšenice sakuplja se i prebire pažljivo i selektivno, te se unutar 4 sata od berbe doprema u proizvodni pogon na obradu, dehidraciju i melje u fini prah od kojeg nastaju Liquid sun proizvodi. Zbog svoje lužnatosti i visokog sadržaja tih hranjivih sastojaka i klorofila, ona je cjelovita uravnotežena hrana, vrlo nam korisna i laka za apsorpciju. Mlada zelena pšenica dobiva se iz lista pšenice u trenutku dok još nije postala žitarica, te iako nastaje iz sjemena žitarice, ona ne sadrži gluten, već se u toj fazi još uvijek smatra povrtnicom. Slobodno ju mogu koristiti i intolerantni na gluten, dapače, čak im se preporuča ovaj priravak jer obiluje fitonutrijentima potrebnim za nadopunu prehrani kod takvih oboljenja što preporučuje i Udruga za oboljele od celijakije.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Adresa:  Vinogradi odvojak 24, Zagreb 10000
 
 
Tvrtka Green and more j.d.o.o. specijalizirala se u proizvodnji prirodnih i ekološki certificiranih dodataka prehrani. Bavi se ekološkim uzgojem mlade zelene pšenice od koje je nastala linija proizvoda Liquid sun, vitaminski i mineralni dodaci prehrani. Cilj je i moto tvrtke rad u skladu s prirodom; poštivanje i očuvanje prirode u svim etapama proizvodnje. Takvim pristupom i specijaliziranim postupkom prerade i proizvodnje B Plus je realizirao svoj cilj, iznimno kvalitetne proizvode čija nutritivna i funkcionalna svojstva potvrđuju osnovnu ideju tvrtke, rad u harmoniji s prirodom. Od organski dobivene sirovine nastao je Liquid sun – Mlada zelena pšenica, cjeloviti dodatak prehrani. Odnedavno su tržištu ponudili i ekološke medove s dodacima ekološkog voća.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay