Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
50,79 Kn
    
Mlada zelena pšenica u medu
Mlada zelena pšenica u medu
Sastojci:  bagremov med (97%), mlada zelena pšenica (tricum aestivum 3%). NE SADRŽI GLUTEN.
Pakiranje:  250 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Držati na hladnom i tamnom mjestu na temperaturi do 15 °C
Najbolje upotrijebiti do:  25.11.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Mlada zelena pšenica u medu brzo se i potpuno resorbira u organizmu pa poboljšava rad svih organa, potiče umnu i fizičku aktivnost, povećava imunitet, daje snagu čitavom organizmu, stimulira produkciju hemoglobina u krvi i potpomaže održavanju čvrstoće kostiju. Pogodna je za djecu i odrasle. Ima antiseptičko djelovanje radi čega poboljšava otpornost organizma na infekcije i zaraze. Hidroskopna je te veže i izbacuje suvišnu vodu iz organizma; ima pozitivan učinak na simptome poput hunjavice, grlobolje, prehlade i suhog kašlja. Čisti krv od toksina, pomaže u smanjivanju kolesterola u krvi, poboljšava apsorpciju lijekova, čini ih djelotvornijim, te štiti organizam od štetnih ostataka istih. Bagremov med u svom sastavu ima veći udio fruktoze, a manje glukoze, pa blagotvorno djeluje na održavanje ravnotežnog nivoa glukoze u krvi. Pojedine vrste meda imaju različiti glikemijski indeks, pa on, ovisno o vrsti, iznosi od 32 do 85, što znači da se pojedine vrste mogu dati i dijabetičarima i osobama sklonim obolijevanju od te bolesti. Najmanji glikemijski indeks ima med bagrema (prema znanstvenim istraživanjima pokazano da med dobiven iz bagrema ima glikemijski indeks 32). 3 g praha mlade zelene pšenice po svom nutritivnom sastavu ekvivalent je 0,5 kg organski uzgojenog voća i povrća.
Proizvođač:
Adresa:  Vinogradi odvojak 24, Zagreb 10000
 
 
Tvrtka Green and more j.d.o.o. specijalizirala se u proizvodnji prirodnih i ekološki certificiranih dodataka prehrani. Bavi se ekološkim uzgojem mlade zelene pšenice od koje je nastala linija proizvoda Liquid sun, vitaminski i mineralni dodaci prehrani. Cilj je i moto tvrtke rad u skladu s prirodom; poštivanje i očuvanje prirode u svim etapama proizvodnje. Takvim pristupom i specijaliziranim postupkom prerade i proizvodnje B Plus je realizirao svoj cilj, iznimno kvalitetne proizvode čija nutritivna i funkcionalna svojstva potvrđuju osnovnu ideju tvrtke, rad u harmoniji s prirodom. Od organski dobivene sirovine nastao je Liquid sun – Mlada zelena pšenica, cjeloviti dodatak prehrani. Odnedavno su tržištu ponudili i ekološke medove s dodacima ekološkog voća.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay