Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
35,00 Kn
    
Namaz od zelene masline Jurin dvor
Namaz od zelene masline Jurin dvor
Sastojci:  zelene masline, ekstra djevičansko maslinovo ulje, češnjak u prahu, ljutika, morska sol.
Pakiranje:  130 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Najbolje upotrijebiti do:  03.08.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Namaz od maslina idealan je dodatak krekerima, tostiranom kruhu uz krišku delikatesnog sira. Savršen je i dodatak pizzama kao podloga prije pečenja. Naravno sve to uz čašu finog vina!
Proizvođač:
Adresa:  Vukušići donji 1, Šestanovac 21250
 
 
Jurin dvor d.o.o. od 2006. podiže nasade maslina isključivo na ekološkoj osnovi i upisano je u Upisnik ekoloških proizvođača. Obitelj Jure Vukušića uzgaja i brine o svakoj maslini kao o članu obitelji, sa ljubavlju i pažnjom, stvarajući im najbolje uvjete za zdrav rast i razvoj. Rezultati višegodišnjeg truda se ogledaju u cijelom asortimanu ekoloških proizvoda vrhunske kvalitete iz obiteljskog vrta Jurinog dvora. Površinu od 7,5 Ha trenutno pokriva 1700 stabala maslina, koje svojim plodovima omogućuju Jurinom obiteljskom gospodarstvu da za Vas preradi zdravu i ekološki proizvedenu hranu i prirodnu kozmetiku. Svi proizvodi su prerađeni i zapakirani sa puno ljubavi i pažnje, a bez imalo aditiva, bojila i konzervansa.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay