Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
16,66 Kn
    
Origano, sušeni
Origano, sušeni
Sastojci:  Origani 100%.
Pakiranje:  10 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na suhom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do:  30.11.2019.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Origano je jedan od mnogih začina koji je bolji osušen. Miris mu je jak, vrlo ugodan, a okus mu je topao, pomalo oštar i trpak. Pripada skupini snažnijih začina pa se preporučuje oprez u njegovoj primjeni. Najčešći je u talijanskoj kuhinji a nezaobilazan je kao začin za talijansku pizzu, umake za tjesteninu, pri spremanju govedine i raznim vegetarijanskim jelima. Origanom se začinjaju juhe, osobito one s povrćem, umaci, krumpir-salata, salata od hobotnice, jela s plodovima mora, jela od mahunarki, kuhano bijelo meso i svinjsko pečenje. Aroma se pri kuhanju brzo gubi, pa ga je najbolje dodati pri kraju kuhanja. Posebno dobro se slaže s rajčicom, gljivama, mozzarelom i maslinovim uljem.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Francetić
Adresa:  Vinogradska 110, Kloštar Ivanić 10312
 
 
Opg Francetić u vlasništvu Antuna Francetića bavi se ekološkim uzgojem ljekovitog i začinskog bilja od 2007. godine pod nadzorom stručnih službi. Imanje se nalazi u nedirnutoj prirodi u Kloštar Ivaniću. Gospodin Antun Francetić se uzgojem i sakupljanjem ljekovitog bilja počeo baviti još davne 1960. godine. Praćenje uzgoja, branja, sušenja te način čuvanja i kontrola prerade garancija su ovih proizvoda. Tako se na imanju uzgajaju: kamilica, melisa, menta, timjan, majčina dušica, neven, miloduh, gospina trava, lavanda, mažuran, kadulja, čičak, sapunika, rudekija, artičoka, zlatnica. U ponudi postoje razni čajevi, čajne mješavine, biljne tinkture te biljna ulja i kreme. Tokom dugogodišnjeg bavljenja uzgojem, sakupljanjem i proizvodnjom Opg Francetić je dobio mnoga priznanja za svoje proizvode. Vlasnik je EKO potvrdnice koju izdaje Bioinspekt pod nadzornom stanicom Hrvatskih šuma.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay