Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
35,00 Kn
    
Pikantni bademi
Pikantni bademi
Sastojci:  bademi, bjelanjak jajeta, smeđi šećer, sol, maslinovo ulje, začini(sjeckani ružmarin, češnjak u prahu, mljevena paprika cayenne). Sadrži jaja.
Pakiranje:  200 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Pikantni bademi poznatiji pod nazivom '' pikanteri'', su domaći bademi, prženi na maslinovom ulju uz dodatak ružmarina, soli, češnjaka i paprike. Grickalica koja jednostavno obara s nogu!

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Adresa:  Busovačka 19, Zagreb 10000
 
 
Zvona usluge d.o.o. su obiteljska tvrtka koja radi gotovo 20 godina. Svojim iskustvom kroz godine rada, usavršili su se u pružanju usluge cateringa kao i korporativnog ugostiteljstva. Predanim radom, upornošću i neprestanim usavršavanjem stvorili su brend "Zvona catering". Svjesni su velike konkurencije u "svojoj" branši, no uvjereni smo da će njihovi novi klijenti uočiti prednost tvrtke u odnosu na konkurenciju, koja se očituje ponajprije kroz individualni pristup svakom klijentu od kreiranja ponude do same realizacije catering usluge. Nas su oduševili svojim pikantnim bademima - delikatesom koja obara s nogu! Istoimeni proizvod možete pronaći u našoj ponudi!
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay