Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
78,29 Kn
    
Požeška šljivovica Willijams
Požeška šljivovica Willijams
Sastojci:  
Pakiranje:  500 ml
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Willijams šljivovica predstavlja odličan primjer harmoničnog spoja šljive i hrasta koji daje dubinu i bogatstvo okusu i mirisu. Prepoznatljivog savršeno izbalansiranog i intenzivnog voćnog okusa, u kojoj dominira miris šljive, Willijams šljivovica pruža istinsko uživanje ljubiteljima ovog tradicionalnog Slavonskog pića. Pije se kao aperitiv ili digestiv. Sadrži 40% alkohola. Dobivena je dvostrukom destilacijom pažljivo odabranih sorti šljiva. Biranje samo najboljih zrelih plodova i odstranjvanje koštica prije fermentacije čini ju specifičnom po svome okusu i mirisu. Njena boja, posebna aroma i okus obogaćen nježnim tonovima vanilije potječu od hrastovine u kojoj odležava. Pun, svjež, razvijen miris otkriva raskoš šljiva od kojih je napravljena. Na okusu je puna, čista, harmonična i zaokružena. Koriste se šljive iz vlastitog voćnjaka koji se prostire na više od 8 ha na lokaciji nedaleko od Požege. Preporučuje se serviranje na sobnoj temperaturi, kao aperitiv ili digestiv. Odlično se slaže uz slana predjela, tradicionalna i jela jačeg okusa, zrelije sireve ili na kraju objeda, uz čokoladni kolač. Naša šljivovica potpuno je prirodan proizvod.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  Obrt Willijams
Adresa:  Trg Sv. Trojstva 20, Požega 34000
 
 
Rakije s potpisom Šimić, proizvedene od voća iz voćnjaka u Marindvoru kraj Požege rezultat su sprege znanosti, izvrsnih agroekoloških uvjeta, nemalog ulaganja i mnogo, mnogo rada. Najbolje sorte kruške viljamovke Šimići pretaču u rakiju blagoslovljenu opojnom medastom aromom voća, mekoćom najprofinjenijih "žestica", dok se onih znakovitih 40 volumnih postotaka alkohola besprijekorno sljubilo u skladnu cjelinu. Rakija je to - ukratko - kojoj u skladu, mekoći i bogatstvu aromatskog profila nema ravna na domaćem tržištu. Svojevrsni zaštitni znak prirodnih voćnih rakija Šimić jest i čuvena Požeška viljamovka, koja im je i omogućila da za svoje proizvode dobiju laskavi naziv " izvorno Hrvatsko ", koliko i priznanje struke toliko i vrlo precizno objašnjenje koliko je Šimićima stalo do kvalitete proizvodnje. Paletu rakija upotpunili su i šljivovicom, iznimno skladnom rakijom u kojoj se voće osjeti i u nosu i na nepcu, lozovačom, jedinstvenom kombinacijom pet sorata grožđa, koja zavodi elegancijom, plemenitošću, skladnošću okusa te požeška višnjevača koja zaokuplja sa svojom jedinstvenom voćnom aromom. Ponudu zaokružuje i liker od maline. Velika pića, poput Šimićevih rakija, dakle, imaju priču, stimuliraju emocije, strast i estetske vrijednosti no, krajnji dosezi u stalnom su preispitivanju. Stoga, iako su se izvrsno opremili braća Šimić ne sjede skrštenih ruku, pa će se u njihovoj moderno opremljenoj destileriji uskoro instalirati najmodernija oprema, dok se novi okusi rakija traže i upotrebom barrique bačvi što itekako govori o njihovoj strasti za detaljima i stalnom potragom za boljim, to je već sada rezultiralo brojnim nagradama na domaćim i inozemnim sajmovima i ocjenjivanjima a rakije braće Šimić našle su put do najprobranije klijentele u desetak zemalja svijeta.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay