Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
109,49 Kn
    
Prominska biska
Prominska biska
Sastojci:  lozovača, imela. Alk. min. 42%.
Pakiranje:  1.00 l
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Riječ je domaćoj rakiji spravljenoj po tradicionalnoj recepturi uz dodatak raznih ljekovitih trava. Lišće i cvijet imele se najprije suše na suncu da bi se dobio koncentrat, zatim se on miješa s domaćom rakijom. Iako se izvorna istarska biska po receptu spravlja s rakijom komovicom, ova lokalizirana varijanta radi se na bazi lozovače te time predstavlja jedno novo lice ove nadaleko stare i poznate rakije. Živjeli!

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Džapo
Adresa:  ,Oklaj
 
 
Obiteljsko gospodarstvo Džapo, već se desetljećima bavi proizvodnjom rakija i likera. Smješteno je u malom selu Oklaj, nadomak Drniša u dalmatinskoj zagori. Iako je je rakije u početku pekao za sebe i svoje prijatelje, danas je to postao pravi mali obiteljski biznis u kojemu radi skoro cijela obitelj. Gdin. Ante Džapo ističe kako kako ga je svemu što sada zna o pečenju rakije i spravljanju likera, naučio njegov djed. Pri proizvodnji alkoholnih pića iz njegove ponude, koristi se isključivo hrvatska sirovina. Većina voća i biljaka se bere u Dalmaciji, dok se poneke kao npr. borovnice nabavljaju u Gorskom kotaru, koje beru lokalne žene.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay