Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
12,00 Kn
    
Pšenične pahuljice
Pšenične pahuljice
Sastojci:  eko pšenične pahuljice.
Pakiranje:  500 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na suhom i prozračnom prostoru.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Eko pšenične pahuljice su proizvod dobiven prešanjem oljuštenog zrna pšenice. Odlične su kao jutranji obrok uz dodatak jogurta i voća a mogu se koristiti i kao dodatak slanim i slatkim jelima. Pšenica je naročito bogata aminokiselinama, mineralima i vitaminima (naročito vitaminom C). Pahuljice mogu djelovati kao antikancerogene tvari tako što ubrzavaju metabolizam estrogena, poznatog promotora raka dojke. Sastav antioksidanata u pahuljicama 20 puta je veći nego u bijelom brašnu. Antioksidanti u cjelovitoj prehrani doprinose zaštiti od srčano-krvožilnih bolesti. Bez šećera.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Adresa:  Crkvena 16, Ivanovac 31216
 
 
Obitelj Jazbec bavi se ekološkom proizvodnjom ratarskih kultura 12 godina. Ivan Jazbec, vlasnik i osnivač gospodarstva jedan je i od osnivača „Biope“. Proizvodnja ratarskih kultura prostire se na 52 ha ekološki obrađivane zemlje. Eko-gospodarstvo ima zaokruženu proizvodnju, koja obuhvaća ratarske i stočarske proizvode. Tijekom 12 godišneg bavljenja ekološkom proizvodnjom, uzgajali su razne ratarske kulture, te se bavili proizvodnjom mesa, mlijeka i povrća. Unazad dvije godine donijelu su odluku o sužavanju obima eko proizvodnje na proizvodnju žitarica i soje, te izgradili pogon za skladištenje, preradu i doradu žitarica. U vlastitom pogonu od žitarica tako sada proizvode pahuljice, integralno brašno,te ekspandirane i dražirane žitarice.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay