Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
17,99 Kn
    
Sapun Mirisi Mediterana Sapunomanija
Sapun Mirisi Mediterana Sapunomanija
Sastojci:  
Pakiranje:  115 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Nedostupno
Predbilježi se
Detaljnije o proizvodu:
Ručno izrađen sapun "Blok Prugasti" pruža ugodan osjećaj čistoće svim tipovima kože. Izrađen je od sapunske baze obogaćene biljnim glicerolom koji koži vraća izgubljenu vlažnost  te čini vašu kožu mekom i podatnom. Tipičnim mediteranskim mirisom podsjeća na tople ljetne trenutke provedene uz more. Sapun je obojan pigmentima koji mu daju jedinstvenu kombinaciju boja. Ne sadrži konzervanse.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Adresa:  Preradovićeva 29, Zagreb 10000
 
 
Idea Educa d.o.o. je vlasnik branda ''Sapunomanija'' koji se bavi proizvodnjom i prodajom sapuna i prirodne kozmetike, te prodajom sastojaka za kućnu izradu istih. U proizvodnji koriste europske kvalitetne i certificirane sirovine, a proizvodi su namjenjeni širokoj upotrebi. Također, njihovi proizvodi prepoznati su kao originalni i maštoviti, a ujedno i korisni, suveniri s različitim motivima i mirisima ili kao zgodni poslovni pokloni. U ponudi imaju i Organske sapune izrađene od palminog i kokosovog ulja iz organskog uzgoja a mirisne soli napravljene su iz jadranske soli Ninske solane i sa domaćim uljem lavande. Svi proizvodi ručno su izrađeni u Hrvatskoj, u skladu sa svim važećim EU propisima i standardima.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay