Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
70,00 Kn
    
Set Escargot a la bourguignonne
Set Escargot a la bourguignonne
Sastojci:  
Pakiranje:  0 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Riječ je o setu za pripremu najpoznatijeg svjetskog recepta s puževima. Set sadržava teglicu puževa, očišćenih i kuhanih, te desetak komada očišćenih puževih kučica za dekoraciju i pripremu jela.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Adresa:  Rukavac 60, Matulj 51 211
 
 
Helicikultura je prva tvrtka u Hrvatskoj koja je započela sa uzgojem gastronomskih puževa u kompletnom biološkom ciklusu na otvorenom ijedina koja se bavi preradom, konzerviranjem i prodajom mesa kopnenih puževa vrste helix pomatia i helix aspersa. Proizvodi Hram Okusa plod su minuciozne obrtničke proizvodnje od gastronomskih puževa isključivo iz hrvatskih uzgajališta. Radi se o uzgajalištima u kojima su u potpunosti reproducirani uvjeti kakve puž ima u prirodi i poštuje se biološki ciklus ovog mekušca te mu je na raspolaganju obilje svježe i raznolike ispaše, što direktno utječe na kvalitetu i ukus gotovog proizvoda. Svi proizvodi iz palete ne sadrže umjetne boje i konzervanse te se mogu pripremati na bezbroj različitih načina ili se jednostavno mogu poslužiti kao gotova ili polugotova jela uz različite priloge koje je potrebno samo zagrijati. Iako su jela s puževima u našim gastronomskim okvirima još uvijek svojevrsna tabu tema i kod ljudi izazivaju nelagodu, tko god proba specijalitet od ovih mali životinjica, ponovno im se vraća! Dobar tek!
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay