Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
45,00 Kn
    
Sirup od bobica bazge BoBo
Sirup od bobica bazge BoBo
Sastojci:  plod eko bazge, sirup od cvijeta bazge (40%), šećer, voda, limunska kiselina.
Pakiranje:  1.00 l
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na hladnom i tamnom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do:  31.12.2017.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Zaboravljeni ''brat'' nadaleko poznatog sirupa od cvijetova bazge, zauzima sve više mjesta na trpezama diljem zemlje. Bobice bazge beru se zrele, krajem kolovoza a sadrže alkaloide, karotene, tanine, organske kiseline i vitamine A, B i C. U svom prirodnom obliku su veoma tamne boje, čime je sirup poprimio istu niansu. U ovoj varijanti, sirup je oplemenjen sirupom od cvijetova bazge te time predstavlja jedno novo lice ovog napitka.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  EKO - BoBo
Adresa:  Bobovje 41, Krapina 49000
 
 
Rođenje BoBo trgovine ne seže u jako daleku prošlost. Tijekom 2005. godine javila se ideja da se stvori nešto kvalitetno i dobro za sebe i svoju obitelj te da poljoprivredne površine ne zarastu u korov. Život je započeo u Staroj Vesi (Općina Petrovsko) koju krase predivni zeleni brežuljci, livade i polja. Uz mnogo truda i zalaganja te uz pomoć prijatelja i obitelji pokrenuta je sadnja borovnica i crnog ribizla. Do sada je zasađeno cca 4000 sadnica. Važno je napomenuti da je poseban trud uložen u ekološki pristup obrade tla, sadnju i zaštitu što je rezultiralo dobivanjem EKO certifikata. Pomnim dugogodišnjim istraživanjem i proučavanjem poduzeće Eko-BoBO sada proizvodi kvalitetne ekološke proizvode: vino crnog ribizla, vino od jagode te sokove crnog ribizla, borovnice, mente i bazge. Sadašnja rezidencija pogona je u mjestu Bobovje nadomak Krapine.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay