Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
37,00 Kn
    
Sirup od crnog ribizla BoBo
Sirup od crnog ribizla BoBo
Sastojci:  crni ribizl, šećer, voda, limunska kiselina.
Pakiranje:  1.00 l
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na hladnom i tamnom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do:  31.12.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Osvježavajući sirup od crnog ribizla jednostavno osvaja svojim opojnim okusom i mirisom. Riječ je o napitku spravljenom tradicionalnim načinom pripreme od ekološki uzgojenog crnog ribizla bez umjetnih dodataka koji obiluje vitaminom C. Sirovina korištena u proizvodinji bere se ručno a dolazi sa plantaže obitelji Bobovečki u netaknutoj prirodi nedaleko od Krapine. Pasteriziran. Preporučuje se mješati 1 dio sirupa sa 7 dijelova vode. Sirup se dobiva tako da se bobice ribizla prvo dobro operu, pa potom prokuhaju u vodi u kombinaciji sa šećerom do željene strukture te se onda cijede kroz gazu i pakiraju u boce.

Najbolje upotrijebiti do: otisnuto na pakiranju.
Proizvođač:
Naziv:  EKO - BoBo
Adresa:  Bobovje 41, Krapina 49000
 
 
Rođenje BoBo trgovine ne seže u jako daleku prošlost. Tijekom 2005. godine javila se ideja da se stvori nešto kvalitetno i dobro za sebe i svoju obitelj te da poljoprivredne površine ne zarastu u korov. Život je započeo u Staroj Vesi (Općina Petrovsko) koju krase predivni zeleni brežuljci, livade i polja. Uz mnogo truda i zalaganja te uz pomoć prijatelja i obitelji pokrenuta je sadnja borovnica i crnog ribizla. Do sada je zasađeno cca 4000 sadnica. Važno je napomenuti da je poseban trud uložen u ekološki pristup obrade tla, sadnju i zaštitu što je rezultiralo dobivanjem EKO certifikata. Pomnim dugogodišnjim istraživanjem i proučavanjem poduzeće Eko-BoBO sada proizvodi kvalitetne ekološke proizvode: vino crnog ribizla, vino od jagode te sokove crnog ribizla, borovnice, mente i bazge. Sadašnja rezidencija pogona je u mjestu Bobovje nadomak Krapine.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay