Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
135,00 Kn/kg
    
Slavonska buđola Ferbežar, komad
Slavonska buđola Ferbežar, komad
Sastojci:  svinjska vratina, kuhinjska sol, češnjak.
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do:  19.08.2018.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Suhi svinjski vrat, poznatiji još i pod nazivom ''buđola'', suhomesnati je proizvod osebujna mirisa i okusa. Tradicionalno se proizvodi na seoskim domaćinstvima duž naše zemlje. Buđolu, u pojedinim dijelovima Dalmacije, nazivaju još i ''šokol''. Riječ je o proizvodu spravljenom od mesa od crne slavonske svinje uzgojenoj na gospodarstvu Ferbežar.
Proizvođač:
Adresa:  Ruđera Boškovića 7, Otok 32252
 
 
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Ferbežar iz Otoka diči se svojim tradicionalnim slavonskim proizvodima pripremljenim na tradicionalni način uz moderan pristup i tehnologiju. Kako bi kvaliteta proizvoda bila visoka, koriste se najkvalitetnije sirovine od mesa crnih slavonskih svinja uzgojenih na imanju uz rub hrastove šume u prirodnim i ekološkim uvjetima. Tov na otvorenom odvija se uz stalni veterinarski nadzor te bez liječenja antibioticima. Prosječno trajanje tova je 12-15 mjeseci. Prehrana se odvija s posebnim naglaskom na pružanje kvalitetne i cjelovite prehrane uz vrhunske i kvalitetne žitarice, koriste se svježa i sušena djetelina, kukuruz, ječam, pšenica, soja, suncokret BEZ primjesa i umjetnih dodataka za rast. Takvom prehranom se stvara vrhunska kvaliteta mesa koja u sebi ne sadrži štetne tvari kao što su, antibiotici, nitrati, polifosfati, gluten i laktoza. Ispunjava sve ekološke standarde. Proizvodi su također proizvedeni sa ekološkim začinima proizvedenim na obiteljskim gospodarstvima na slavonskim poljima.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay