Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
60,00 Kn
    
Sok 100% jabuka Jug
Sok 100% jabuka Jug
Sastojci:  jabučni sok - mutni (100%), antiokisdans (L-askorbinska kiselina).
Pakiranje:  3.00 l
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Najbolje upotrijebiti do:  20.10.2017.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Proizvodni program OPG Marica Jug iz Nize zasnovan je na ekološki uzgojenom voću, te preradi tog voća u kvalitetne domaće eko proizvode. Riječ je sokovima dobivenim hladnim prešanjem ekološki uzgojenih jabuka. Ne sadrži konzervanse, šećer, vodu i aditive. Sadrži prirodno prisutne šećere. Među prvima u Hrvatskoj počeli su koristiti bag-in-box pakiranja. Prednosti ovog pakiranja su duži vijek trajanja bez potrebe dodavanja konzervansa, lakše skladištenje i čuvanje soka zbog neprozirnog pakiranja i praktičan sistem točenja soka pomoću pumpice. Njihova bag-in-box pakiranja od 3 i 5 litara, zatvorena traju godinu i pol dana od datuma proizvodnje, a otvorena čak 3 mjeseca, pod uvjetom da se pakovanje nakon otvaranja neprestano drži u vodoravnom položaju, tj. da je pumpica pod pritiskom soka.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Alojs Jug
Adresa:  Kolodvorska 27, Niza, 31224 Koška
 
 
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Marica Jug nalazi se u malom slavonskom selu Nizi, koje je smješteno 15-ak kilometara od Našica i 40-ak kilometara od Osijeka. Na površini od 6,1 hektara uzgaja se ekološko voće. Unatoč strogim uvjetima takvog uzgoja te skupim sredstvima za zaštitu i gnojidbu dozvoljenim Zakonom o ekološkoj poljoprivredi odlučili su se upravo za ekološku proizvodnju, jer vjeruju u potrebu zdravih proizvoda koji su dostupni svakom potrošaču. Ne smije se zaboraviti da proizvodnja ekološke hrane ne zagađuje okoliš i podzemne vode. Od 6,1 hektara voća, 4,5 zasađeno je trajnim nasadima eko jabuka, a 1,6 hektara eko šljivama. Uz to posjeduju i nešto manji broj stabala krušaka i marelica. Njihova proizvodnja, osim proizvodnje ekoloških jabuka i šljiva, zasnovana je i na preradi ekološki uzgojenog voća u voćne sokove, džemove i kašice. Svi njihovi proizvodi prerađuju se u strogo kontroliranim uvjetima i bez dodataka šećera, vode ili drugih sastojaka. Tehnološki proces prerade prati Prehrambeno tehnološki fakultet Osijek. Za sve voćnjake posjeduju hrvatski ekološki certifikat, a proizvode skladište u hladnjači na vlastitom imanju. Preradu također obavljaju u malom moderno opremljenom pogonu na imanju. Ekološkim uzgojem i prodajom jabuka bave se od 2003. godine.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay