Košarica je spremljena!
Shopping cart is saved!
Podaci su spremljeni!
Account is saved!
Cijena:
100,00 Kn
    
kuhar
Stimulin, matična mliječ u medu
Stimulin, matična mliječ u medu
Sastojci:  miješani med (70%), cvjetni prah (25%), propolis (3%), matična mliječ (2%).
Pakiranje:  250 g
Zemlja podrijetla:  Hrvatska
Uvjeti čuvanja:  Čuvati u dobro zatvorenoj ambalaži, na hladnijem i tamnijem mjestu.
Dostupnost: Dostupno
Detaljnije o proizvodu:
Stimulin, tzv. "zdravlje iz košnice", mješavina je meda, matične mliječi, cvjetnog praha i propolisa, a koristi se kao prirodni dodatak prehrani za podršku i jačanje imunosnog sustava te sveopćeg fizičkog stanja. Sadrži razne aminokiseline, vitamine, minerale i mnoge esencijalne tvari koje čine ljudsko tijelo zdravim i u dobroj formi. Svakodnevno konzumiranje povećat će ukupnu razinu energije u tijelu, izdržljivost i snagu. Pomaže u pravilnom funkcioniranju jetre, može smanjiti bolove u mišićima i zglobovima, simptome mišićne distrofije te raznih alergija. Osim toga, može popraviti oštećenja kože i spriječiti infekcije kože. Prema Natural Medicines Comprehesive Database, matična mliječ koristi se kod astme, alergijskog rinitisa, problema s jetrom, pankreatitisom, nesanicom, PMS-om, čirevima na želucu, bubrežnim bolestima, frakturama kosti i kod hiperlipidemije. Također se koristi kao adaptogen, za pomlađivanje i poboljšanje rada imunosnog sustava. Lokalno, upotrebljava se u njezi kože i za rast kose. Konzumira se tri puta dnevno po jednu žličicu poslije jela, s malo vode ili mlakog čaja. Rok trajanja je neograničen. Neke osobe mogu biti alergične na pčelinje proizvode. U tom slučaju treba prekinuti s uzimanjem preparata. Djeca mlađa od godinu dana također ne smiju uzimati preparat.
Proizvođač:
Naziv:  OPG Francetić
Adresa:  Vinogradska 110, Kloštar Ivanić 10312
 
 
Opg Francetić u vlasništvu Antuna Francetića bavi se ekološkim uzgojem ljekovitog i začinskog bilja od 2007. godine pod nadzorom stručnih službi. Imanje se nalazi u nedirnutoj prirodi u Kloštar Ivaniću. Gospodin Antun Francetić se uzgojem i sakupljanjem ljekovitog bilja počeo baviti još davne 1960. godine. Praćenje uzgoja, branja, sušenja te način čuvanja i kontrola prerade garancija su ovih proizvoda. Tako se na imanju uzgajaju: kamilica, melisa, menta, timjan, majčina dušica, neven, miloduh, gospina trava, lavanda, mažuran, kadulja, čičak, sapunika, rudekija, artičoka, zlatnica. U ponudi postoje razni čajevi, čajne mješavine, biljne tinkture te biljna ulja i kreme. Tokom dugogodišnjeg bavljenja uzgojem, sakupljanjem i proizvodnjom Opg Francetić je dobio mnoga priznanja za svoje proizvode. Vlasnik je EKO potvrdnice koju izdaje Bioinspekt pod nadzornom stanicom Hrvatskih šuma.
 
0 Artikala
0,00 Kn
 
KATEGORIJE
      Valuta
MasterCard Maestro Visa Diners American Express Verified by Visa MasterCard SecureCode American Express Diners CorvusPay